Üç harfliler ve rüyalar

Konu sahibi son olarak 3985 gün önce görüldü
Mrb konuyu dogru yere acip acmadigmi bilmiorum affola. Bnm problemim cok uzun zamandir ruyamda uc harflileri gormem bu ruyaylari hergun goruyorum duzenli olarak. Hepsini ânlatmiycam icin en etkileyenini anlaticam daha once bu konuda bi cok yere yazdim ama tam olarak yardim alamadim cat pat bilgi sahibi olan biri beni evlendirdiklerini soyledi. Bu ruya soyleydi " kucaklarinda beni evlerine goturuyolardi benim uzerimde eski pis yirtik bi gelinlik hepsinin tek gozu vardi ama benim basimda duran erkek olan insan suretindeydi anlinda yanik arapca biseyler yaziyodu benim bacagimi oksuyodu , daha sonra aralarinda benle alakali konusup azimdan kil pislik cikarmaya basladilar. Bu ruyalar hhep boyke devam ediyo her gun goruyorum ruyamda onlari bu ruyanin ustunden 4 5 ay gibi bi sure gecti bu sure icinde hergun yine gordum onlari. dun gecede iki tane uc harflinin ruyamda gelip bana biseyler tarif ettigini ve sag eline muhur verdik dediklerini gordup uyandim. Tekrar uyudugumda 2. Kez ruya gordum ruyamda sag elimle dokundugum hersey eriyo ters donuyo bi bebegin dokundugum tarafi felc oluyodu . ben bunlarla ilgilenmeyen ve haklarinda hic bir bilgiye sahip olmayan biriyim bunlarin anlamini bilen varsa lutfen yardimci olsun bu muhur ne demek anlami ne ? Eger bilgi sahibi olan varsa yardimci olabilirse cok memnun olurum tesekkurler.

konkunçlu rüyalar oy etkilendim insan uyumak istemez.

Mrb konuyu dogru yere acip acmadigmi bilmiorum affola. Bnm problemim cok uzun zamandir ruyamda uc harflileri gormem bu ruyaylari hergun goruyorum duzenli olarak. Hepsini ânlatmiycam icin en etkileyenini anlaticam daha once bu konuda bi cok yere yazdim ama tam olarak yardim alamadim cat pat bilgi sahibi olan biri beni evlendirdiklerini soyledi. Bu ruya soyleydi " kucaklarinda beni evlerine goturuyolardi benim uzerimde eski pis yirtik bi gelinlik hepsinin tek gozu vardi ama benim basimda duran erkek olan insan suretindeydi anlinda yanik arapca biseyler yaziyodu benim bacagimi oksuyodu , daha sonra aralarinda benle alakali konusup azimdan kil pislik cikarmaya basladilar. Bu ruyalar hhep boyke devam ediyo her gun goruyorum ruyamda onlari bu ruyanin ustunden 4 5 ay gibi bi sure gecti bu sure icinde hergun yine gordum onlari. dun gecede iki tane uc harflinin ruyamda gelip bana biseyler tarif ettigini ve sag eline muhur verdik dediklerini gordup uyandim. Tekrar uyudugumda 2. Kez ruya gordum ruyamda sag elimle dokundugum hersey eriyo ters donuyo bi bebegin dokundugum tarafi felc oluyodu . ben bunlarla ilgilenmeyen ve haklarinda hic bir bilgiye sahip olmayan biriyim bunlarin anlamini bilen varsa lutfen yardimci olsun bu muhur ne demek anlami ne ? Eger bilgi sahibi olan varsa yardimci olabilirse cok memnun olurum tesekkurler.

Biraz bekle .. Sana yol göstereceğim inşaALLAH ..

Korkarım ben.
Okumadan çıkıyorum
Mühür vermeleri iyi birşey değil bunu diyim*

Bana sadece şunu söyle Hatay veya Antakya'danmısın ?

yav bölge bölge üç harfli mi olur baskan gözünü seviyim :D

Eğer bir bölgede büyücülük ve muskacılık faaliyetleri diğer yerlere göre daha faal ise evet orada bu tür vakalar daha fazla olur .. Cinler hakkında ilmin varsa konuşalım :)

okuyunca arkamda bi nefes hissettim cama yumruk attım şuan cam kırık elim kesik şaka şaka korkun yok gibi soğukkanlılıkla anlatmışsın ki bu yaş kaç?

Eğer bir bölgede büyücülük ve muskacılık faaliyetleri diğer yerlere göre daha faal ise evet orada bu tür vakalar daha fazla olur .. Cinler hakkında ilmin varsa konuşalım :)

valla benim tanıdığım cok yakın biri var
ouyup üflüyo öyle boş beleş ama evliyim diyo
biliyom bi kaç bişiler

dalin
kaç yaşındasın ve amel-i itikadın ne durumda ? Yani dini vecibelerinle aran nasıl ?

dalin
kaç yaşındasın ve amel-i itikadın ne durumda ? Yani dini vecibelerinle aran nasıl ?

Antalyada yasiorum yasim 23 dini konularda cok uzak degilim ama bilgi sahibi oldugum soylenemez kucukken kuran kursunda ogrendigim kadar sure biliyorum ama inancsiz bi insan degillim kesinlikle

okuyunca arkamda bi nefes hissettim cama yumruk attım şuan cam kırık elim kesik şaka şaka korkun yok gibi soğukkanlılıkla anlatmışsın ki bu yaş kaç?

Ben bu olayi yeni yasamiyorum cok uzun zamandir ve her gun yasiyorum artik korku hissimi kaybettim buna karsi sadece ne oldugunu yada gercekten olup olmadiginu merak ediyorum

herkeşin üç harflisi kendine.
şimdi bunu schopenhauer'a söyleyebilseydim bana hangi üç harfliyi anlatırdı kim bilir?
o değil de geçen 4 harfli bişi gördüm uff :tembel:

Tamam .. Seni korkutmak da istemiyorum ama sanki seni sahiplenmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla .. Korkma, ürkebilirsin ama asla korkma .. İraden ve imanın en güçlü desteğin olacak ve bu destekleri aklınla dengele .. Şimdi sana bazı tavsiyeler de bulunacağım sen dediklerimi hiç aksatmadan yap bu arada bende bir terkib vereceğim sana ama önce onu bulmam lazım ..

1 - Yatağının yerini değiştir ve ayak kısmı kıbleye doğru OLMASIN
2 - Muhakkak ama muhakkak abdestli yat .. Özel günlerinde bile abdest al ve yat ..
3 - Yatarken Ayete-l Kürsi oku en az üç kere ..
4 - Hemen her gün odanda Defne yaprağı tütsüle ve odanı belirli aralıklarla sirkeli suyla sil ..
5 - Geceleri uyanıyormusun bilmiyorum ama uyanıyorsan 03:00 - 04:00 araları uyanıyor olabilirsin .. Eğer böyle bir durum varsa tekrar abdest al ve uykuna devam et ..
6 - Odanda bol bol Kuran dinletileri çalsın ..

Geri