Mrb konuyu dogru yere acip acmadigmi bilmiorum affola. Bnm problemim cok uzun zamandir ruyamda uc harflileri gormem bu ruyaylari hergun goruyorum duzenli olarak. Hepsini ânlatmiycam icin en etkileyenini anlaticam daha once bu konuda bi cok yere yazdim ama tam olarak yardim alamadim cat pat bilgi sahibi olan biri beni evlendirdiklerini soyledi. Bu ruya soyleydi " kucaklarinda beni evlerine goturuyolardi benim uzerimde eski pis yirtik bi gelinlik hepsinin tek gozu vardi ama benim basimda duran erkek olan insan suretindeydi anlinda yanik arapca biseyler yaziyodu benim bacagimi oksuyodu , daha sonra aralarinda benle alakali konusup azimdan kil pislik cikarmaya basladilar. Bu ruyalar hhep boyke devam ediyo her gun goruyorum ruyamda onlari bu ruyanin ustunden 4 5 ay gibi bi sure gecti bu sure icinde hergun yine gordum onlari. dun gecede iki tane uc harflinin ruyamda gelip bana biseyler tarif ettigini ve sag eline muhur verdik dediklerini gordup uyandim. Tekrar uyudugumda 2. Kez ruya gordum ruyamda sag elimle dokundugum hersey eriyo ters donuyo bi bebegin dokundugum tarafi felc oluyodu . ben bunlarla ilgilenmeyen ve haklarinda hic bir bilgiye sahip olmayan biriyim bunlarin anlamini bilen varsa lutfen yardimci olsun bu muhur ne demek anlami ne ? Eger bilgi sahibi olan varsa yardimci olabilirse cok memnun olurum tesekkurler.