rukyeyi veya ölüm ayetlerini sonuna kadar dinlesene bi
sonuçlarını merakla bekliyorum.
izlemene gerek yok dinlesende olur
Dinleyemiyorum ben bunu bunaliyorum acinca bi halsizlik geliyo kollarima
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rukyeyi veya ölüm ayetlerini sonuna kadar dinlesene bi
sonuçlarını merakla bekliyorum.
izlemene gerek yok dinlesende olur
Msji aldim ama cvp yazamiyorum onu dami hergece yapicam yoksa bi kez yapmam yeterlimiBilgim var evet .. Cinleri yönlendiren bir takım üfürükçü büyücü şerefsizler onlara istediklerini yaptırabilmek için mühür kullanırlar .. Bu mühürün tarihçesi ta Süleyman Aleyhisselama kadar dayanır .. Günümüzde cinci üfürükçü muskacı adı altında ki soytarılar bir takım büyü kitapları ve mühürle çalışırlar .. Emin değilim ama sana da birileri büyü yaptırmış olabilir ancak bu olayları sadece rüyalarında yaşaman ve uyanıkken halisülasyonlar görmemen iyiye işaret .. Yani durumun ilerlememiş ..
Sen şimdi sana daha önce yazmış olduğum tavsiyelerime harfiyen uy ve hiç bir üfürükçüye filan gitme .. DEVAYI ÖNCE ALLAH'TA SONRA KENDİNDE ARAMALISIN .. Bilmelisin ki iradene sahip çıktığın müddetçe sana bir şey yapamazlar ..
Bir de şunu dene ; Bir yakının ya da arkadaşının evinde kaldığın zamanlar da bu kabusları görüyor musun görmüyor musun ona bak ..
Dediklerimi bir süre yap bakalım ama aksatma bu arada bende sana bir terkib vereceğim inşaALLAH ama özel mesajdan atacağım ..
YÖNETİMDEN ARKADAŞLARA RİCAMDIR LÜTFEN BU KARDEŞİMİZİN ÖZEL MESAJ HAKKINI AÇABİLİR MİSİNİZ İSTİSNAİ OLARAK RİCAMDIR ..
Msji aldim ama cvp yazamiyorum onu dami hergece yapicam yoksa bi kez yapmam yeterlimi
Dogru yere demis [emoji14]ilk cumlede bu konuyu açıp açmadıgımı bılmıyorum demişsin de
zaten toplamda bir konun var yahu![]()
BEN HALA UYANAMAMIŞIM DESENE TAMAM GERİ ALDIM SÖZÜMÜ : )
Dogru yere demis [emoji14]
Rakı sisesindeki balık tarafından gonderildi
Dalin bu arada dün gece rüyama geldi arkadaşların .. Hafif bir gözdağı vermeye kalkıştılar ha birde sabah namazımı kaçırmama sebep oldular .. Sıkıntı yok ama işi inada bindirip senin bu durumunu düzelteceğiz ..
Abi ciddimisn sen ya
EkSen yok ben alısamam ne korkmıcam ya
Dalin bu arada dün gece rüyama geldi arkadaşların .. Hafif bir gözdağı vermeye kalkıştılar ha birde sabah namazımı kaçırmama sebep oldular .. Sıkıntı yok ama işi inada bindirip senin bu durumunu düzelteceğiz ..