Üç harfliler ve rüyalar

Konu sahibi son olarak 3986 gün önce görüldü
Nasil yaaa ruyanami geldiler şok icindeyim su anda ne gordun. Anlatir mısın ??

Sakin ol canım belki seninle alakalı da olmayabilir .. Dediğim gibi sabah namazına kalkamadım, kocaman simsiyah bir arı soktu rüyamda ama arı değildi :)
Sen dediklerime konsantre ol ve ek olarak şu abdest işini yapabilirsen devamlı yap .. Abdestli gezmeye gayret et ..

Sakin ol canım belki seninle alakalı da olmayabilir .. Dediğim gibi sabah namazına kalkamadım, kocaman simsiyah bir arı soktu rüyamda ama arı değildi :)
Sen dediklerime konsantre ol ve ek olarak şu abdest işini yapabilirsen devamlı yap .. Abdestli gezmeye gayret et ..

Anladim yarindan itibaren basliycam dediklerini uygulamaya insallah ise yarar eve gider gitmezde yatagimin yerini degistiricem.

Mrb msjda yazdiklarini harfiyen yaptim dun eve gelebildim anca uyguladim yatagim kibleye gelmiyomus o yuzden degistirmedim ama o iki yontemide uyguladim yapmadan oncede abdest aldim ama yine gordum ve daha uykuya iki saniye gozum daldiginda gordum 2 tane yine . ama dediklerini eksiksiz yaptim o ayetleri falan buldum bi siteden gene olmadi

Sabırsız olma düzenin oturt önce ve sonra o terkibi uygula ..

Geçen rüyama 3 harfli siyah 1 şey girdi ay insanın görünce dudağı uçukluyor, hayır ben de göğsümü gere gere geziyorum hiç yani fısmışım Max Meyer...​

Geri