Türkiye’deki Kürtler ne talep ediyor?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak sen savaş istiyorsun bende Kürt olarak savaşa karşıyım diyorum.

Senin satacak demene karşılık savaşa hayır düşüncesi ne kadar da ters değil mi ?

Ya da
Akp bütünü ile benim için Türk.
Türklerin Terör örgütü lideri ile anlaşma yapması demek ileri de vatanı peşkeş çekmek ile eş değer benim için.
Şu düşünce oluşmasın kafanda.
Kürtler zaten PKK destek veriyor ya da benimsiyor gibi.

Yani sonuç olarak ortada bir savaş yok satılan birsey yok.
Olmayan birşey hakkında tartışmaya değmez.

Ben neden savaş isteyeyim dostum? Olası bir savaş durumunda Kürtlerin yarısı Türkiyeyi satacak diyorum. Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Sen o Kürtlerin içine dahil değilsindir ama en az yarısı satacak

• Beğen
Tepkiler: Min
Evet bundan bahsediyorum

Öyle bir şey sandığımı nereden çıkardın? kızdığımız şey burda zaten Kürt - Türk konusunda ahura hep birini birinden ötekileştiriyor savunsun işte
Ahura nin dedesi belki savaşi görmemiş olabilir ama eminim görseydi eşeğe biner gene giderdi savaşa.

Hayır. Ama bugün bu ülke savaşa girse Kürtlerin yarısı bu ülkeyi satacak diyoruz
çok acaip ve şunu yazabiliyor. ülkenin satılmadık yeri kalmadığını bu da bal gibi biliyor ama işine gelmiyor.
çünki kürtlere edeceği laf hükümete edeceği laftan daha konforlu bir alan yaratıyor.
adresin yanlış kardeş, geç bu tantanaları.

Ahura nin dedesi belki savaşi görmemiş olabilir ama eminim görseydi eşeğe biner gene giderdi savaşa.
Ya dedesi şu bu onu demiyorum ahuranın kendini anlatış şekline eleştiri getiriyorum
Yanlış anlatıyor kendini karşı tarafa da farklı bir vibe oluşturuyor

çok acaip ve şunu yazabiliyor. ülkenin satılmadık yeri kalmadığını bu da bal gibi biliyor ama işine gelmiyor.
çünki kürtlere edeceği laf hükümete edeceği laftan daha konforlu bir alan yaratıyor.
Adam seni kale almıyor sen niye alıntılıyon hala jskdkdkkd

Evet bundan bahsediyorum

Öyle bir şey sandığımı nereden çıkardın? kızdığımız şey burda zaten Kürt - Türk konusunda ahura hep birini birinden ötekileştiriyor savunsun işte
Ben mi otekilestiriyorum canım..? İki defa Kürtçe konuştu diye banlanan ben... Ne ayıp:)

o bu tantanaları geçsin bu başka kapıya gitsin şu sussun öteki yazmasın
ee tek sen mi konuşacan

Ya dedesi şu bu onu demiyorum ahuranın kendini anlatış şekline eleştiri getiriyorum
Yanlış anlatıyor kendini karşı tarafa da farklı bir vibe oluşturuyor

Adam seni kale almıyor sen niye alıntılıyon hala jskdkdkkd
kaale almaması engel değil ki. cevap vermeside gerekmiyor. ya da onu büyük beni küçük, ya da tam tersi yapmıyor.
forumda moda oldu bu da, ** yemeyen muhatap almıyorum, kim ki filan diye zırvalıyor.

o zman adam olacaksınız, erkekler de erkek olacak. ima da bulunmayacak. bulunuyorsan cevapta yazarım, yorumda katarım kime ne?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben mi otekilestiriyorum canım..? İki defa Kürtçe konuştu diye banlanan ben... Ne ayıp:)
Kürtçe yazdın diye değil adam orda uyarı yaptı kardeşim yazıyorsanız yanına Türkçe ne yazdığınızı da yazın dedi burda anlamayan insan çoğunlukta dedi küfür mü ediyorsunuz napıyorsunuz anlamıyorum dedi ısrarla dinlemedin adam uyarılardan sonra banladı işte çarpıtma

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz aranıza bi bomba atardım ama parçalarınızı kim toplayacak şimdi bir sürü iş..böyle abuk subuk Kürt,Türk kavgalarıyla bi s..me varamazsınız

yanlış algılar, yanlış cümleler... baştan konuya girişiniz yanlış. savunduğunuz şey ötekileşmemek ise bunu siz daha tartışırken başaramıyorsunuz; çok acayip. bir de sayfalarca devam etmişsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ne
o bu tantanaları geçsin bu başka kapıya gitsin şu sussun öteki yazmasın
ee tek sen mi konuşacan
arkadaşım, bir kaç sayfa ötede bir sürü edilmiş mesaj var. doğrudan nikimi yazamayan, dedikoduyla fısır fısır konuşuyor.
ya muhatabına dönük yazacaksın, ya lafını etmeyeceksin bu kadar basit.

Kürtçe yazdın diye değil adam orda uyarı yaptı kardeşim yazıyorsanız yanına Türkçe ne yazdığınızı da yazın dedi burda anlamayan insan çoğunlukta dedi küfür mü ediyorsunuz napıyorsunuz anlamıyorum dedi ısrarla dinlemedin adam uyarılardan sonra banladı işte çarpıtma
Niye küfür edelim Yaren...? İngilizce Almanca vs yazılıyordu benden önce ee bende o dilleri bilmiyordum ama hiç küfür ettiler diye de şikayet etmedim

Konu Kürtçe hazımsızlığı idi az önce laf vurup kaçan üyenin trollygu ve hepinizin alkış tutmasıdı

arkadaşım, bir kaç sayfa ötede bir sürü edilmiş mesaj var. doğrudan nikimi yazamayan, dedikoduyla fısır fısır konuşuyor.
ya muhatabına dönük yazacaksın, ya lafını etmeyeceksin bu kadar basit.
öyle yazmak istiyolar demek ki
napayım öyle yazmak isteyene sen yazma sen sus mu diyeyim
ya da başka konularda hoşuma gitmeyen şeyler için sen bunu beceremedin bi daha yazma mı dicem
foruma yazıp çizmek için geliyoz zaten

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz aranıza bi bomba atardım ama parçalarınızı kim toplayacak şimdi bir sürü iş..böyle abuk subuk Kürt,Türk kavgalarıyla bi s..me varamazsınız
Captan dustun fatii normalde bu tur konulari sen acip milleti birbirine kirdirirdin.....

öyle yazmak istiyolar demek ki
napayım öyle yazmak isteyene sen yazma sen sus mu diyeyim
ya da başka konularda hoşuma gitmeyen şeyler için sen bunu beceremedin bi daha yazma mı dicem
foruma yazıp çizmek için geliyoz zaten
tantanayı geç demenin karşılığı kimse yazmasın çizmesin demek olmuyor o zaman, anlaştık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri