Hatem
Elmas Üye
Evet ama bugün aynı omzu vereceklerini düşünmüyorum.Son Ulus savaşın da evet Araplar sizi sırtımızdan hancerlerken Kürtler cephede size omuz vermişti
Bunu bilir bunu söylerim nankörlüğün lüzumu yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet ama bugün aynı omzu vereceklerini düşünmüyorum.Son Ulus savaşın da evet Araplar sizi sırtımızdan hancerlerken Kürtler cephede size omuz vermişti
Bunu bilir bunu söylerim nankörlüğün lüzumu yok
En iyi kürt ölü kürt derseniz zorEvet ama bugün aynı omzu vereceklerini düşünmüyorum.
bunu diyen kim meselaEn iyi kürt ölü kürt derseniz zor
Bilemiyorum tabi
20 /30 kişilik forum da bile bunu dolaylı söyleyeni gördük iki gün öncebunu diyen kim mesela
Kendi cenahının söylemlerine bakıyor musun peki? Türkler hakkında, devlet hakkında söylediklerine? Ben de bu forumda Türk askerine leş diyen, nazi artığı diyen Kürtler gördüm. Nasıl yapalım?20 /30 kişilik forum da bile bunu dolaylı söyleyeni gördük iki gün önce![]()
Aynı genellemeyi yaparsam; PKK'yı destekleyen Kürt'lerden yola çıkarak, bütün Kürt'ler teröristtir diyebilir miyiz?20 /30 kişilik forum da bile bunu dolaylı söyleyeni gördük iki gün önce![]()
Yaa bırakın Allah aşkına ben iki cümle Kürtçe yazdım diye iki kere banladim siz ne anlatıyorsunuz khjgjfjc
Sizler Kürt kimliği altında Türklere her türlü hakareti eden bu tiplere arka çıktığınız sürece Türklerden saygı beklemeniz de abes olur.Yaa bırakın Allah aşkına ben iki cümle Kürtçe yazdım diye iki kere banladim siz ne anlatıyorsunuz khjgjfjc
Konu kişisel değilşu an Kürtçe yazınca banlanıyo musun
ben ve benim gibiler o zaman da serbest olmasını talep ediyoduk
başka dillerde nick kullanabiliyorken yazı yazamamak başlı başına saçmalık zaten
bazı konularda bireyleri değil olayları savunduğumuzu ya da eleştirdiğimizi öğrenmiş oldun
ayrıca banlandığına sitem ederken savunanlara da bi Allah razı olsun demeyi es geçme
Etkiye tepki diyelim mi ?Sizler Kürt kimliği altında Türklere her türlü hakareti eden bu tiplere arka çıktığınız sürece Türklerden saygı beklemeniz de abes olur.
Hadi gidek ...kafanda okey kırayım da aklın başına gelsin@Ahura gel bir okey çevirelim, dünün intikamını almam lazım.
ıstaka olacak o allahın kürdü. yıllardır bu ülkede yaşıyorsun ama ne türkçeyi ne kürtçeyi doğru düzgün kullanabiliyorsun...Hadi gidek ...kafanda okey kırayım da aklın başına gelsin
Yoo kafa atacağım babında cenım khkgkgkvıstaka olacak o allahın kürdü. yıllardır bu ülkede yaşıyorsun ama ne türkçeyi ne kürtçeyi doğru düzgün kullanabiliyorsun...
sıfır dille hayatını nasıl idame ettirdiğin meçhul...
sayılırla ve renklerle aran iyi ama o da okey de beni yenmeye yarıyor anca...
Toz kondurmadığın insanları iyi seç benc.Yoo kafa atacağım babında cenım khkgkgkv
Emin ol Öyle yapıyorum zatenToz kondurmadığın insanları iyi seç benc.
Nerdesiniz bende geleyim@Ahura gel bir okey çevirelim, dünün intikamını almam lazım. varsa bir talebin o masada değerlendirebilirim