Yazayım canım özeldenNerdesiniz bende geleyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazayım canım özeldenNerdesiniz bende geleyim
Biliyorsun çok gelmek istiyorum, daha doğrusu hepimiz istiyoruz ama şartlar el vermiyor burada kurulu düzenimiz var ve vatan hasreti çekmek zorundayız ajsjdjjHayir ben Almanya'da yaşayıp hakkimizi savunan melnura güldüm çok sempatik gel desen gelmez trye sjsjsj
Son Ulus savaşın da evet Araplar sizi sırtımızdan hancerlerken Kürtler cephede size omuz vermişti
Bunu bilir bunu söylerim nankörlüğün lüzumu yok
Bak bak bak…
Burda sözde solculuk kisvesi altında kürt milliyetçiliği yapacaksın, sonra karşıt görüş gelince de mağduru oynicaksın he mi?
Karşınızdaki insanlar salak değil. Kimin neyi savunduğunu, kimin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorlar. O yüzden şunu söyleyip gidiyorum uzatmadan. Nerede Türk düşmanı varsa taaa a koyim. Bu forumda her gün kürt postu görmekten bıktım ben. Zorbalanmak hoşunuza gidiyor besbelli.
O değil de ..... Hain Arap dediklerinin önünde el pençe düğme ilikliyorlarBu ülke Suriyelileri Bile sahiplendi ama Kürtleri sahiplenmekten çekindi...
Bizimkiler Fransızlarla savaşmışlar.
Ondan dolayı bi sempatim var hep.
tabiri caizse kendimi "delikanlı" olarak addediyorum, bir sözüm söylemim hatta küfürüm olacaksa bunu kıvırtmadan dosdoğru muhatabına iletmekten çekinmem, işin sonunda dayak yemek bile olsa önemli olan kavga etmektir her zaman benim için. ayakkabımın tabanıyla söndürdüğüm sigara bile olamayacağını bilmenin getirdiği agresyonla sürekli laf atıp kaçıyorsun. gel zorbala beni hadi aşkımBak bak bak…
Burda sözde solculuk kisvesi altında kürt milliyetçiliği yapacaksın, sonra karşıt görüş gelince de mağduru oynicaksın he mi?
Karşınızdaki insanlar salak değil. Kimin neyi savunduğunu, kimin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorlar. O yüzden şunu söyleyip gidiyorum uzatmadan. Nerede Türk düşmanı varsa taaa a koyim. Bu forumda her gün kürt postu görmekten bıktım ben. Zorbalanmak hoşunuza gidiyor besbelli.
Salla ya praakatörün tekiBurada her gün Kürt ve Kürtlük postu goreceksin.
Görmek istemiyorsan da defol...
Gelip burada hakaret edip sonrada birşey olmamış gibi cevap almadan gidemezsin.
Geçen sene nerdeydin sen jskdkdkd rahat 2 banı var bu sözden xdBurada her gün Kürt ve Kürtlük postu goreceksin.
Görmek istemiyorsan da defol...
Gelip burada hakaret edip sonrada birşey olmamış gibi cevap almadan gidemezsin.
tabiri caizse kendimi "delikanlı" olarak addediyorum, bir sözüm söylemim hatta küfürüm olacaksa bunu kıvırtmadan dosdoğru muhatabına iletmekten çekinmem, işin sonunda dayak yemek bile olsa önemli olan kavga etmektir her zaman benim için. ayakkabımın tabanıyla söndürdüğüm sigara bile olamayacağını bilmenin getirdiği agresyonla sürekli laf atıp kaçıyorsun. gel zorbala beni hadi aşkım
Ülkenizi sahiplenmiyorsunuz dedikleri konu bu işteSon Ulus savaşın da evet Araplar sizi sırtımızdan hancerlerken Kürtler cephede size omuz vermişti
Bunu bilir bunu söylerim nankörlüğün lüzumu yok
Ülkenizi sahiplenmiyorsunuz dedikleri konu bu işte
Ulus savaşında bile siz - biz ayrımına giriliyor
Kardeşim benim de ülkem ben atalarım neden demiyorsunuz
Hayır. Ama bugün bu ülke savaşa girse Kürtlerin yarısı bu ülkeyi satacak diyoruzBenim dedem Çanakkale Savaşı'ndan hiç dönmedi..
Atalarımız dediğine giriyor sanırım.
Bu ülke savastayken Kürt halkı oturup tütün mü sarıyordu sanıyorsun?
Evet bundan bahsediyorumAtalarımız dediğine giriyor sanırım.
Öyle bir şey sandığımı nereden çıkardın? kızdığımız şey burda zaten Kürt - Türk konusunda ahura hep birini birinden ötekileştiriyor savunsun işteBu ülke savastayken Kürt halkı oturup tütün mü sarıyordu sanıyorsun?
Bak sen savaş istiyorsun bende Kürt olarak savaşa karşıyım diyorum.Hayır. Ama bugün bu ülke savaşa girse Kürtlerin yarısı bu ülkeyi satacak diyoruz
reçeteni yazdım ben senin aslanım, hapları sabah akşam tok karnına merhemi topuğuna masaj yaparak yedireceksin...* Bu üyenin içeriğini engellediniz.*
Bak şimdi senin ne bok olduğunu buradaki herkes biliyor. Muhatap bile almıyorum seni. Yazdıklarını görmüyor, seni kendi kudurukluğunla, zırvalarınla başbaşa bırakıyorum.