Türkiye’deki Kürtler ne talep ediyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir ben Almanya'da yaşayıp hakkimizi savunan melnura güldüm çok sempatik gel desen gelmez trye sjsjsj
Biliyorsun çok gelmek istiyorum, daha doğrusu hepimiz istiyoruz ama şartlar el vermiyor burada kurulu düzenimiz var ve vatan hasreti çekmek zorundayız ajsjdjj

Son düzenleme:
Bak bak bak…

Burda sözde solculuk kisvesi altında kürt milliyetçiliği yapacaksın, sonra karşıt görüş gelince de mağduru oynicaksın he mi?

Karşınızdaki insanlar salak değil. Kimin neyi savunduğunu, kimin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorlar. O yüzden şunu söyleyip gidiyorum uzatmadan. Nerede Türk düşmanı varsa taaa ***. Bu forumda her gün kürt postu görmekten bıktım ben. Zorbalanmak hoşunuza gidiyor besbelli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son Ulus savaşın da evet Araplar sizi sırtımızdan hancerlerken Kürtler cephede size omuz vermişti :)
Bunu bilir bunu söylerim nankörlüğün lüzumu yok

Bu ülke Suriyelileri Bile sahiplendi ama Kürtleri sahiplenmekten çekindi...

Bizimkiler Fransızlarla savaşmışlar.
Ondan dolayı bi sempatim var hep.

Aşırı şekilde fuzuli söylemlere ve mantıklara ev sahipliği yapan konu.
Söylenecek çok şey var,duyabilecek kulak yok.Yazık kafanıza.

Bak bak bak…

Burda sözde solculuk kisvesi altında kürt milliyetçiliği yapacaksın, sonra karşıt görüş gelince de mağduru oynicaksın he mi?

Karşınızdaki insanlar salak değil. Kimin neyi savunduğunu, kimin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorlar. O yüzden şunu söyleyip gidiyorum uzatmadan. Nerede Türk düşmanı varsa taaa a koyim. Bu forumda her gün kürt postu görmekten bıktım ben. Zorbalanmak hoşunuza gidiyor besbelli.

Burada her gün Kürt ve Kürtlük postu goreceksin.
Görmek istemiyorsan da defol...
Gelip burada hakaret edip sonrada birşey olmamış gibi cevap almadan gidemezsin.

Bu ülke Suriyelileri Bile sahiplendi ama Kürtleri sahiplenmekten çekindi...

Bizimkiler Fransızlarla savaşmışlar.
Ondan dolayı bi sempatim var hep.
O değil de ..... Hain Arap dediklerinin önünde el pençe düğme ilikliyorlar

Kürtler de hain oldu işte neyseee

Bak bak bak…

Karşınızdaki insanlar salak değil. Kimin neyi savunduğunu, kimin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorlar. O yüzden şunu söyleyip gidiyorum uzatmadan. Nerede Türk düşmanı varsa taaa a koyim. Bu forumda her gün kürt postu görmekten bıktım ben. Zorbalanmak hoşunuza gidiyor besbelli.
tabiri caizse kendimi "delikanlı" olarak addediyorum, bir sözüm söylemim hatta küfürüm olacaksa bunu kıvırtmadan dosdoğru muhatabına iletmekten çekinmem, işin sonunda dayak yemek bile olsa önemli olan kavga etmektir her zaman benim için. ayakkabımın tabanıyla söndürdüğüm sigara bile olamayacağını bilmenin getirdiği agresyonla sürekli laf atıp kaçıyorsun. gel zorbala beni hadi aşkım

tabiri caizse kendimi "delikanlı" olarak addediyorum, bir sözüm söylemim hatta küfürüm olacaksa bunu kıvırtmadan dosdoğru muhatabına iletmekten çekinmem, işin sonunda dayak yemek bile olsa önemli olan kavga etmektir her zaman benim için. ayakkabımın tabanıyla söndürdüğüm sigara bile olamayacağını bilmenin getirdiği agresyonla sürekli laf atıp kaçıyorsun. gel zorbala beni hadi aşkım

Onda o ** var mı ?
Bunun gibiler lafı ortaya atıp geldiği deliğe kaçarlar.
Sorsan da bir numarali Türk.
Ulan PKK dediğiniz adamlarla oturup iş birliği yaptinzi *** *** ****.
Birde Kürtlerle ilgili konuşmaya çalışıyor.
Durduk yere sinirlerimi bozdu.

sallamak hoşuma gitmiyor ama bu benzeri hödüklerin her zaman yaptığı şey bu. boş lakırdı, laf atıp kaçma, saç çekme. çocuk çocuk işler.

Son Ulus savaşın da evet Araplar sizi sırtımızdan hancerlerken Kürtler cephede size omuz vermişti :)
Bunu bilir bunu söylerim nankörlüğün lüzumu yok
Ülkenizi sahiplenmiyorsunuz dedikleri konu bu işte
Ulus savaşında bile siz - biz ayrımına giriliyor
Kardeşim benim de ülkem ben atalarım neden demiyorsunuz

Ülkenizi sahiplenmiyorsunuz dedikleri konu bu işte
Ulus savaşında bile siz - biz ayrımına giriliyor
Kardeşim benim de ülkem ben atalarım neden demiyorsunuz

Benim dedem Çanakkale Savaşı'ndan hiç dönmedi..
Atalarımız dediğine giriyor sanırım.
Bu ülke savastayken Kürt halkı oturup tütün mü sarıyordu sanıyorsun?

Benim dedem Çanakkale Savaşı'ndan hiç dönmedi..
Atalarımız dediğine giriyor sanırım.
Bu ülke savastayken Kürt halkı oturup tütün mü sarıyordu sanıyorsun?
Hayır. Ama bugün bu ülke savaşa girse Kürtlerin yarısı bu ülkeyi satacak diyoruz

* Bu üyenin içeriğini engellediniz.*
Bak şimdi senin ne bok olduğunu buradaki herkes biliyor. Muhatap bile almıyorum seni. Yazdıklarını görmüyor, seni kendi kudurukluğunla, zırvalarınla başbaşa bırakıyorum.

Ben buradaki arkadaşlardan söz etmiyorum sizde bizim gibi normal ailesi olan yasaminda ilerleyip giden birilerisiniz sözüm Türkiye içinde başka ülke kurmak isteyenlere Ülke içinde ülke kurmak ne demek ? Türkiye topraklarında neden bir Kürdistan olsun ? Ben bunu merak ediyorum neden benim ülkem bölünmek isteniyor

Hayır. Ama bugün bu ülke savaşa girse Kürtlerin yarısı bu ülkeyi satacak diyoruz
Bak sen savaş istiyorsun bende Kürt olarak savaşa karşıyım diyorum.

Senin satacak demene karşılık savaşa hayır düşüncesi ne kadar da ters değil mi ?

Ya da
Akp bütünü ile benim için Türk.
Türklerin Terör örgütü lideri ile anlaşma yapması demek ileri de vatanı peşkeş çekmek ile eş değer benim için.
Şu düşünce oluşmasın kafanda.
Kürtler zaten PKK destek veriyor ya da benimsiyor gibi.

Yani sonuç olarak ortada bir savaş yok satılan birsey yok.
Olmayan birşey hakkında tartışmaya değmez.

* Bu üyenin içeriğini engellediniz.*
Bak şimdi senin ne bok olduğunu buradaki herkes biliyor. Muhatap bile almıyorum seni. Yazdıklarını görmüyor, seni kendi kudurukluğunla, zırvalarınla başbaşa bırakıyorum.
reçeteni yazdım ben senin aslanım, hapları sabah akşam tok karnına merhemi topuğuna masaj yaparak yedireceksin...

tüm bu yazılan çizilenlere dair bir özet geçiyorum. kurucu ideoloji dedi ki: kürtler türk olsun, aleviler sünni olsun, böylece birlik, beraberlik ve kardeşlik olsun.

ve sosyoloji dedi ki: *** git!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri