xdxddxdddd DUlan herkesin de çevresi profesör dolu valla ha![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
xdxddxdddd DUlan herkesin de çevresi profesör dolu valla ha![]()
Bi de beni hayvan düşmanı olarak görmeyin. Hayvan sevilmez mi. Benim uyuz olduğum "hayvansever" denen bi yapılanma var. Anladın sen. Hani cehape kadın kolları gibilerHerkesin bedduası kabul olmaz
iyide cümleleriyle beni mat ediyor ? ona karşı birşeyler söylemem gerekiyor öyle susup oturmamımı bekleyeceksin?Hayır adam doktor, hayat standartlarını birçok kişinin üstünde beğeniyi ne yapacak
Hayır sadece gözümde canlandiramadim bir çocuk köpeğe nasıl zarar verebilirSenin etrafındaki çocuklar çok sevgi dolu sanırım
Köpeği, kediye insana arabaya kışkırtarak??Hayır sadece gözümde canlandiramadim bir çocuk köpeğe nasıl zarar verebilir
Videoyu sonuna kadar izlemeni rica ediyorum.Senin etrafındaki çocuklar çok sevgi dolu sanırım
Hayvan dernekleri için sokaklarda köpek olmak zorunda , mahallenizde cerberus bile olsa ahbap.
Bu yüzden istenilen şeylere karşılar hatta onlarla savaş halinde olan hayvan severler bile var.
Iki saattir bekliyorum video açılmıyor... görmem istenmiyor anlıyorum.Videoyu sonuna kadar izlemeni rica ediyorum.
Dostum kediyi nasıl kurtarırdın? Daha doğrusu kediyi kurtarmak için köpeği feda eder misin?
Bu arada bir dönem pitbull besledim onuda söyliyim ki hala arkadaşlarım besliyor.
![]()
İstanbul'da pitbull dehşeti! Kediye saldırdığı anlar saniye saniye kamerada
Sultangazi'de pitbull cinsi köpek, mahallelinin baktığı sokak kedisine saldırdı. O anlar bir çocuğun cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, ağır yaralı kedi veterinere götürüldü.www.haberler.com
Kazın ayağı öyle değil işte pitbull`u rica ederek ayıramassın birini kurtarmak için birini feda edemiyorsan ne yapardın bir hayvan sever olarak ne yapardın soru bu hangisine zarar verirdin demedim ben zaten. Merak ettim sadece , sonuçta burada diğer arkadaşlar senin tabirinle çok bilen , size göre ne kolay gibi cevapların adamları. Sen yetkili bir abiye benziyorsun ondan sordum. Yani dışarıdan kolaysa yorum nereye girmemiz gerek bizi anlaman için?Iki saattir bekliyorum video açılmıyor... görmem istenmiyor anlıyorum.
Içgüdüsel bir şey bu. Kedi kuşu sevmez köpek kediyi böyle böyle gider bu... elimden geleni yaparım ayırmak için herhangi birine zarar vererek değil tabii ki ikisi de eşit çünkü benim için, sahibinin de ağzına sıçarım. En büyük suç onun, bir araya yakınına getirmemeli getiriyorsa da ona göre hareket etmeli. Tanıyodur hayvanını
Sizin yanlışınız da bu işte. Birini kurtarmak için diğerini feda etmek ne demek. Ne oluyoruz? Çok yanlış
Ayrıca sizin derneklerden haberiniz yok galiba. Adamlar zamanını parasını koyuyor ortaya. Borca batmış durumda çoğu. Insanlara dil dökmekle uğraşıyorlar. Geceleri gündüzleri bir. Adam gibi barınak onların da işine gelir emin olun. Cidden dışardan yorumlamak ne kolay sizin için
Nasıl ya ne demek kampanyaya karşı çıktılar. Keşke olsa ya keşke. Ben yavru kedi köpek görünce çok üzülüyorum diğerleri gibi sadece sevimliliklerini görmüyorum o anlık sevip gitmeyi düşünemiyorum. Perişan halde çoğu çünkü bunu görebiliyorum. Anlık değil günlük düzenli olarak uğraşınca görüyosun bazı şeyleri... sokakların cehennem olduğunu en iyi bilenlerden olabilirim. Ben de sokakta kedi köpek görmek istemiyorum sürekli itilip kakılıyorlar. Hastalık enfeksiyonlu çoğu sokakların pisliğinden yemek bulamamaktan buldukları da çöpten 2 lokma birkaç günlük yemek veya küflü ekmekler. Sokağın hiçbir çekici yanı yok ama belediyeler adam gibi barınak yapmadığı sürece elimizin yetiştiğiyle uğraşıcaz elimizden geleni yapıcaz, yapacak bir şey yokBir hocamın üreme kontrolü projesini bölgedeki dernekler baltalamıştı. Maddi desteğe gelince, hayvanların sokakta mama ve mini kulübelerde yaşamasını maddi açıdan desteklemek de bi destek biçimi değil, halk sağlığı kavramı cogu derneğin umrunda değil. Tamam elbette bi destek olmalı fakat bunun yanlış olduğuna (sokakta kalmaları açisindan) ve devam etmemesine yönelik bi atraksiyon yok. Sokaklar hepimizin değil, sokakta hayvan olmamalı.

Şimdi birisi annene silahla vursa yaralasa ikisi can mi dersin ananı vurani vurmaz mısın Köpeğine köpek dalsa kedine köpek dalsa en azından taşla sopayla dalmaz mısın? 40 bin insanın kanına giren pkk örgütü var .onlar da can .karışmam mi dersin?Iki saattir bekliyorum video açılmıyor... görmem istenmiyor anlıyorum.
Içgüdüsel bir şey bu. Kedi kuşu sevmez köpek kediyi böyle böyle gider bu... elimden geleni yaparım ayırmak için herhangi birine zarar vererek değil tabii ki ikisi de eşit çünkü benim için, sahibinin de ağzına sıçarım. En büyük suç onun, bir araya yakınına getirmemeli getiriyorsa da ona göre hareket etmeli. Tanıyodur hayvanını
Sizin yanlışınız da bu işte. Birini kurtarmak için diğerini feda etmek ne demek. Ne oluyoruz? Çok yanlış
Karşılaştırdığın şeyler bayaa iyi, devam böyle..Şimdi birisi annene silahla vursa yaralasa ikisi can mi dersin ananı vurani vurmaz mısın Köpeğine köpek dalsa kedine köpek dalsa en azından taşla sopayla dalmaz mısın? 40 bin insanın kanına giren pkk örgütü var .onlar da can .karışmam mi dersin?
Tesettürlu hanımsin .dinin Bu konuda ne diyor. Köpek saldirsa bacağını ver yesin mi diyor? Sopayı indir canını koru mu diyorKarşılaştırdığın şeyler bayaa iyi, devam böyle..