Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen insanlara saldırmadan görüş bildirmeyi öğren önce ve bir daha da kimseye hakaret ve beddua etme. Üç beğeni için girmediğin şekil kalmadı.Siz evde elmalı turta yaparken ben laboratuvarda parazit yumurtalarından cinsiyet tahmini yapıyordum. Saldırırken kendinizi küçük düşürmeyin.
ee bende copy paste yapıyorum sen şimdi görürsün bekle Haberleri wikipedia yı falan araştırıyorum seni Nakavt Edecek bir haber bulmam lazım acilen birazdan dönecem sana bekle burda bekleSiz evde elmalı turta yaparken ben laboratuvarda parazit yumurtalarından cinsiyet tahmini yapıyordum. Saldırırken kendinizi küçük düşürmeyin.
Hani ben sende engelliydim? CakalBen aşı hakkında da yanlış bişe söylemedim
Al buyur:
![]()
Pfizer yöneticisinden itiraf: Kovid-19 aşısının bulaşmayı engelleyip engellemediğini bilmiyorduk
ABD ilaç firması Pfizer'ın kıdemli yöneticisi, Kovid-19 aşısının kullanıma sunulmadan önce bulaşmayı önleyip önlemediğini bilmediklerini itiraf etti.sputniknews.com.tr
Ben aşı hakkında da yanlış bişe söylemedim
Al buyur:
![]()
Pfizer yöneticisinden itiraf: Kovid-19 aşısının bulaşmayı engelleyip engellemediğini bilmiyorduk
ABD ilaç firması Pfizer'ın kıdemli yöneticisi, Kovid-19 aşısının kullanıma sunulmadan önce bulaşmayı önleyip önlemediğini bilmediklerini itiraf etti.sputniknews.com.tr
Hayir. 1 kopek yada kedi goremessin. Karsilastirmak aptallik oluravrupadada sokaklarda köpek varmıdır acaba çok hiç sanmıyorum 1 tane bile başı boş köpek göremezsiniz bence
sen ne düşünüosun bu konu hakkında @climax
Ben linke bastim acilmadi. Doktor bey kesin yine sivri diliyle laf atti. Klausda cok seviniyor zaten oyle yapinca:/Trajikomedi
Ettiklerine sayarsın.Hakaret etmedim kimseye. İftira atıyorsun @Lefty
Beddua da değil öteki. Anlamak için yaşamak gerekebilir. Empati yapamıyor bazı insanlar olay başına gelmeden.