Türkiye’de Sokak Hayvanları Konusunda Neler Yapılıyor?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çevre ve Hayvan Hakları
Hocam nerede beddua etmiş, beddua o şekilde olmaz

Yo. Köpek tarafından ölen çocuğun ailesi yerine nasıl koyacaksiniz kendinizi. Çocuk tabutu taşımış olan anlar bunu anca. Ölüm çocuga yakışmaz. Hem de boktan bir sebep yüzünden

Doktor hatasından ihmalinden hiç mi çocuk, ana, bacı kardeş kaybedilmiyor.
Yahu talihsiz bir olay yaşanmış, ne kazalar oluyor, ne canlar gidiyor..
Bu bir kaza, adı üstünde talihsiz bir olay..
Şimdi her kaza ve her talihsiz olayda sizin başınızada gelsin denilir mi ?
Allahdan dilerim demek ve kötü bir olayı istemek beddua oluyor.
Kim ister ki böyle bir sınanmayı..
Yinede talihsiz bir açıklama olmuş.

Arkadaş bir çocuğun ölümüne nasıl üzülmüyormuşuz gibi yansıtabiliyorsunuz. Saçma sapan konuşmayın. Hiçbir can zarar görmesin derdindeyiz biz. Sizin gibi tek tarafa sadece insana yönelmiyoruz. Empati duygumuz her yöne, sizin gibi değiliz çok şükür. Bu hayvanlarla iç içe yaşamak zorundasınız. Onların dilinden anlamak zorundasınız. Korkuyorum diye köşeye geçip kendinizi savunamazsınız. Ben yaratmıyorum veya sevenler yaratmıyor değil mi?? Zarar göre göre zarar vermeye yönelmişler. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Devlet adam gibi barınaklar kurmadıkça doyurmadıkça bakmadıkça işimiz zor. Işte bu yüzden alışmak zorundasınız. Yapacak bir şey yok. Korkmayı değil doğru düzgün yanaşmayı öğretin çocuklarınıza.
Bu arada köpeklere en büyük zararı veren de çocuklar. Kendim bizzat şahit oldum birçok kez. Boş laflar etmiyorum ben içlerindeyim, uzaktan olmuyor o işler kulaktan dolmalarla... hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Anlamanızı da beklemiyorum zaten zor yani belli ediyorsunuz

Arkadaşlar. Romalılar.
Neden beyninize kan gitmiyor?

Hala kaza diyor. Çocuğa araba carpsa ölse kaza tamam. Çarpan da istemez. Carpana da beddua etmem.

Ama bu köpek kovaladı çocuk yola fırladı haberleri artık can sıkmaya başladı.

Sokakta köpek istemiyoruz. Kafasına odun vurun da demiyoruz. Bunu çözmek zorundayız diyoruz.

@Emare ciğim beddua ve hakaret ile görüş bildirmek kimse kusura bakmasın hoş görülecek bir durum değildir ve aynı olay aşı konusunda da yaşandı. Forumdaki üyelere her gün aşı ve maske için hakaret edildi ve başı da ne yazık ki Climax çekti.

Çevremdeki proflar bilmiyor ama Climax iyi biliyor madem onu dikkate alsınlar, bu beni bağlamaz ancak hakaretler mide bulandırıyor artık.

Görüşüne güvenen kişi ne hakaret eder ne de beddua eder ve bu başka türlü bir şov maalesef.

Hayvan Hakları Komisyonuna dilekçe verip gelip burada medeni şekilde yazsa kimse itiraz etmez ancak o zaman beğeni alamaz.

Arkadaşlar. Romalılar.
Neden beyninize kan gitmiyor?

Hala kaza diyor. Çocuğa araba carpsa ölse kaza tamam. Çarpan da istemez. Carpana da beddua etmem.

Ama bu köpek kovaladı çocuk yola fırladı haberleri artık can sıkmaya başladı.

Sokakta köpek istemiyoruz. Kafasına odun vurun da demiyoruz. Bunu çözmek zorundayız diyoruz.
Uyutulsun diyorsun. Daha ne diyeceksin

Hayvan dernekleri için sokaklarda köpek olmak zorunda , mahallenizde cerberus bile olsa ahbap.
Bu yüzden istenilen şeylere karşılar hatta onlarla savaş halinde olan hayvan severler bile var.

Salgından dolayı ölen iki tanıdığımın cenazesine gittiğimde bu forumda aşı olanlara hakaret ve beddualar ediliyordu ve dilerim o ettikleriniz de edenlere bir bir geri döner.

Hayır @Emare bir çocuk köpeğe nasıl zarar verebilir orasını pek anlayamadım

iyide çevremde 100 tane bilim adamı var onlar öyle düşünmüyor Pfizer Kıdemli aşı üreticisi adama mı güvenicem çevremdeki bilim adamlarına mı inandırıcı gelmedi bu görsel bana
Ulan herkesin de çevresi profesör dolu valla ha :D

@climax belayı bulmuş, beddua ya gerek yok hahaha. Ortamlarda forumumuz da doktor var diyerek hava atıyorum.. bir şey olunca bir dakika hemencecik doktorumu arıyorum diyorum.
İyi ki varsın qlimaks.

Geri