Kızmayın ama , tanrı türkçe bilmiyor mu? ^^ Yani ben arapça bilmiyorum , duaları türkçe okusam olmaz mı mesela. Ya da ezanın sözlerinin kelime anlamını bilmediğimden türkçe okusalar da öğrensem , bilsem? ^^ Kişisel görüşüm türkçe olması yönünde ^^
İslam dininin ve ilahi dnlerde Dinin bencesi olmsyacağını kişisel görüşlerle hareket edilemeyeceğini bilmiyorsanız bunun böyle olamdığını size söylemek isterim senin için Tanrı olabilir ama Allah diyorum ben Kuran orjinal dilde Arapça inmiştir ve Adem As yaratıldıında dahi Cennetin kapısında Muhammed ismi arapça yazılı olduğu dile gelir ve hiç bozulmadığı bununda bakın Zeynep hanımında dediği gibi hissiyatı orjinali verir mesela Kuran türkçe okusan inan bana o kadar etki etmezdi Japon bilim adamı bile Kuran okunurken ve Ezan okunurken zemzemin kristallerine baktığında parladığını görüp şaşırmıştır yani herşey orjinalinde güzeldir ayrıca Dua kalpten gelir illa Allaha dua etmen için arapça sure okunması gerekmiyor tam tersi kalbinden ne geçiyorsa o şekilde Allaha dua edilmelidir diyor İslam dini ama kısacası şunu söyleyim Dinde kişisel görüş bence diye bişey yoktur!!!