Türkiye'de ezan ve ibadetin "Türkçe" olmasını ister miydiniz?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kanıt inanç ile alakalı olamaz. Kanıt belgeli ve isbatlı olur. Kanıt dediğin de büyük ihtimal sonuç itibarıyla sadece inanmak olacak.
Diğer taraftan göstereceğin kanıt sadece bana değil, buraya gelen herkese.
Okey ama sen bu yaşına kadar bir şeye inanmıyorsan önüne gelen kanıtları da reddetmiş olmalısın. O yüzden neden kendimi boşuna yorayım? İnanmak isteyen, yada kanıt isteyen zaten araştırır (:

Okey ama sen bu yaşına kadar bir şeye inanmıyorsan önüne gelen kanıtları da reddetmiş olmalısın. O yüzden neden kendimi boşuna yorayım? İnanmak isteyen, yada kanıt isteyen zaten araştırır (:
Neyse, kanıtın olsa çoktaaan gözüme sokmuştun. Yav bana değil buradaki inançlı arkadaşlara göster ama yok ki gösterecen.

Türkçe olsa ibadet edeceksiniz sanki.

• Beğen
Tepkiler: L_
İfhamu menla yefhem diye bir söz vardı biliyor musun sanmıyorum ama. Anlamayana anlatmak diye sjsjdic

Ya o anlamaz. Sürekli bir gerginlik içinde hep. Troll işte.

Dır dır edip duruyor, şurda iki dakika özel bir şey konuşturtmadı. Neyse, siz bana gösterirsiniz. GSM atarsınız.

Ya o anlamaz. Sürekli bir gerginlik içinde hep. Troll işte.

Dır dır edip duruyor, şurda iki dakika özel bir şey konuşturtmadı. Neyse, siz bana gösterirsiniz. GSM atarsınız.
Sjsjdjc pisi bu GSM aşkı ne sendeki ? Hayır yani bir tür fantazi felansa söyle

Kavga başlığında aşktan ve fantezilerden bahsedecek duruma gelmiş durumdasınız. Dolayısıyla dünyayı değiştirirse kediler değiştirecek.

Senin gsm'in benim gsm'in diye bir şey yok ayrıca. Atışırız.

Herkes de bilir ki, PiSi müteşebbistir. İlginiz için teşekkürler.

Kavga başlığında aşktan ve fantezilerden bahsedecek duruma gelmiş durumdasınız. Dolayısıyla dünyayı değiştirirse kediler değiştirecek.

Senin gsm'in benim gsm'in diye bir şey yok ayrıca. Atışırız.

Herkes de bilir ki, PiSi müteşebbistir. İlginiz için teşekkürler.
Sen ne anlatiyon be abi gözünü seveyim be abla ne olduğun da belli değil dzkdkf

Geri