Sözlük Türkiye`deki insanların gurbetçilere öfkesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Saygı hak edene gösterilir. Konu ideoloji, dini, siyasi falan değil artık. Alenen insanların akıllarıyla oynuyorlar neden anlamak istemiyorsunuz?

"Ben kaçtım kurtardım kendimi siz yanın orada fakirler"

Neyse ben kendimi "saygı çerçevesinde" azat ediyorum bu muhterem ve yararlı konudan. Sabırlar.
Nasıl yani Mrt abi dedi bunu.?

Nasıl yani Mrt abi dedi bunu.?
:D Hayır ya aşjdşalsj kafa yapısı o diyorum sadece. Almanya'da hayat zor, biz de burada kolay geçinemiyoruz ve her şey pahalı diyip Türkiye'ye her gelişimde tomar tomar parayla geliyorum falan demesinden yola çıkıyorum. Mrt Abi'n kurban olsun sana ajdklajs

Saçmalama gayet keyfim yerinde sen çok gereksiz yerlere giriyorsun ibanın da ailesinden örnek verdin kırdın adamı var bu sende yani
Yav hemecik kızıyorsun, hiç şaka da yapmayalım artık senle. Bana diyordun erken kızıyorsun diye ama aslında sen erken kızıyorsun.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Ya adam evlenmek istiyor sizin şu dediklerinize bakın kızmayım da napayım rahat bırakın kısmet arıyor o :X

:D Hayır ya aşjdşalsj kafa yapısı o diyorum sadece. Almanya'da hayat zor, biz de burada kolay geçinemiyoruz ve her şey pahalı diyip Türkiye'ye her gelişimde tomar tomar parayla geliyorum falan demesinden yola çıkıyorum. Mrt Abi'n kurban olsun sana ajdklajs
Sana kurban olsun kanına gir evlatlık alır belki : D

Ben mrt beyin tarafına geçiyorum. Yalnız kaldı, serçe de tek başına direniyor ama yetmedi.
Mrt kardeşim başka “türkiye cennet” diyen konu komşun varsa üye olsun buraya. Tek başına olmuyor.
şimdilik senin tarafındayım ben.
5 tl ye simit alabildği için şükredemeyen nankör adam dolu bu forum. 5 tl ya 5 tlcik. Hem de susamlı simit. Susam kolay mı bu zamanda nankörler

Ben mrt beyin tarafına geçiyorum. Yalnız kaldı, serçe de tek başına direniyor ama yetmedi.
Mrt kardeşim başka “türkiye cennet” diyen konu komşun varsa üye olsun buraya. Tek başına olmuyor.
5 tl ye simit alabildği için şükredemeyen nankör adam dolu bu forum. 5 tl ya 5 tlcik. Hem de susamlı simit. Susam kolay mı bu zamanda nankörler
Ya ben üzülmesin diye şaapıyorum büyük bizden sonuçta.(

en son taksimde simit yemisdim üzerinede sicak ilmikhelvali dondurma yemistim
cok lezetliydi hepsi 8 liraydi

3 defa allahu ekber derse ben de mrt’in yanına geçerim, öteki tarafta hesabını sorarlar sonra kimlerle saf tuttuğumun.

bi taksim meydanda ilmik helvasinin lezetini unutamam birde
misir carsisinda közde künefe yemisdik oda cok lezetliydi

birde beyazitdaki kaziklandigimi hic unutamam

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
bi taksim meydanda ilmik helvasinin lezetini unutamam birde
misir carsisinda közde künefe yemisdik oda cok lezetliydi

birde beyazitdaki kaziklandigimi hic unutamam
İşte o beyazıt kazıkçılarının tüm türkiye’ ye yayıldığını düşün. Adım başı kazık yiyoruz artık abi bildiğin gibi değil.
bize diyolar ki asgari ücret 4250 tl ama kira 5000 tl.
çıkamıyoruz işin içinden. Ne olur bize yol göster orda kiralar asgari ücretten az mı çok mu

Geri