Korkma hiç bir şey olmaz. Almanya onu delirtmemiş biz mi delirteceğiz. Koçum rahat rahat dinleniyordur şimdiDelirttiniz adamı el birliği ile delirttiniz napsın Sjsjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Korkma hiç bir şey olmaz. Almanya onu delirtmemiş biz mi delirteceğiz. Koçum rahat rahat dinleniyordur şimdiDelirttiniz adamı el birliği ile delirttiniz napsın Sjsjsj
Nasıl yani Mrt abi dedi bunu.?Saygı hak edene gösterilir. Konu ideoloji, dini, siyasi falan değil artık. Alenen insanların akıllarıyla oynuyorlar neden anlamak istemiyorsunuz?
"Ben kaçtım kurtardım kendimi siz yanın orada fakirler"
Neyse ben kendimi "saygı çerçevesinde" azat ediyorum bu muhterem ve yararlı konudan. Sabırlar.
Nasıl yani Mrt abi dedi bunu.?
Yav hemecik kızıyorsun, hiç şaka da yapmayalım artık senle. Bana diyordun erken kızıyorsun diye ama aslında sen erken kızıyorsun.Saçmalama gayet keyfim yerinde sen çok gereksiz yerlere giriyorsun ibanın da ailesinden örnek verdin kırdın adamı var bu sende yani
Sana kurban olsun kanına gir evlatlık alır belki : DHayır ya aşjdşalsj kafa yapısı o diyorum sadece. Almanya'da hayat zor, biz de burada kolay geçinemiyoruz ve her şey pahalı diyip Türkiye'ye her gelişimde tomar tomar parayla geliyorum falan demesinden yola çıkıyorum. Mrt Abi'n kurban olsun sana ajdklajs
Bu başlık altında mı arıyor?Ya adam evlenmek istiyor sizin şu dediklerinize bakın kızmayım da napayım rahat bırakın kısmet arıyor o :X
Anaaamm o nasıl beddua gıızz tövbe de Allah canını almaya! Böyle babam olsa kendimi keserim be.Sana kurban olsun kanına gir evlatlık alır belki : D
Ya ben üzülmesin diye şaapıyorum büyük bizden sonuçta.(Ben mrt beyin tarafına geçiyorum. Yalnız kaldı, serçe de tek başına direniyor ama yetmedi.
Mrt kardeşim başka “türkiye cennet” diyen konu komşun varsa üye olsun buraya. Tek başına olmuyor.
şimdilik senin tarafındayım ben.
5 tl ye simit alabildği için şükredemeyen nankör adam dolu bu forum. 5 tl ya 5 tlcik. Hem de susamlı simit. Susam kolay mı bu zamanda nankörler
Ben mrt beyin tarafına geçiyorum. Yalnız kaldı, serçe de tek başına direniyor ama yetmedi.
Mrt kardeşim başka “türkiye cennet” diyen konu komşun varsa üye olsun buraya. Tek başına olmuyor.
5 tl ye simit alabildği için şükredemeyen nankör adam dolu bu forum. 5 tl ya 5 tlcik. Hem de susamlı simit. Susam kolay mı bu zamanda nankörler
3 defa allahu ekber derse ben de mrt’in yanına geçerim, öteki tarafta hesabını sorarlar sonra kimlerle saf tuttuğumun.Ben mrt beyin tarafına geçiyorum. Yalnız kaldı, serçe de tek başına direniyor ama yetmedi.
senden bahsetmedim zaten senin gibi gurbetçiye can kurban reiz CcCDarıldım ama şimdi. Ben hep buradayım.
Şu ucuzluğa bak ya. Yemin ediyorum ilmik ilmik boğazlarından gelecek bu nankörlükleri artıken son taksimde simit yemisdim üzerinede sicak ilmikhelvali dondurma yemistim
cok lezetliydi hepsi 8 liraydi
İşte o beyazıt kazıkçılarının tüm türkiye’ ye yayıldığını düşün. Adım başı kazık yiyoruz artık abi bildiğin gibi değil.bi taksim meydanda ilmik helvasinin lezetini unutamam birde
misir carsisinda közde künefe yemisdik oda cok lezetliydi
birde beyazitdaki kaziklandigimi hic unutamam