Plesk
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben istanbulun göbeğindeyim zaten?
Sen neden dönmüyorsun? Müslümanlığını ve türklüğünü zora sokmaktan daha önemli olan şey nedir seni orada tutan?
İnkar etmiyorum ki, hatta senden yardım dahi istedim ama hayırsız çıktın.Melnur ne kadar zor şartlar altında olduğunu biliyoruz saklama artık..
Ben şu an senin müslümanlık ve türklüğünden şüpheye düştüm… inşallah hak yolunu bulursun en kısa zamanda, yarının garantisi yok, hık diye gidiverirsen gayrimüslim ülkede artık yakarlar mı kilisede tabutuna kutsal su mu dökerler bilemem.fakirmisin?
dönmek konusunda zamani var kesinlikle zamani geldiginde dönecegim
@Mrt 'i yedirtmem!!! O bizim tek umudumuz.Bu laf halis mi şimdi? Hahsjsj
Z kuşağının rahatlığı djsjsjsj
Rahatlık djsjjskdkss
Rahat djsjskskd
Ra hsjsksksksksk
Siz ruh hastasısınız. Cezai ehliyetiniz yok sizin. Sizden kastım sen ve senin gibiler. Ötesi berisi değil.
Bu adam konuştukça bi şöyle oluyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 60274
Bi de şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 60275
zamanı geldiğinde = bu artan kurla üç beş daire + birkaç arsa daha yapayım.
Yok korkma ben varım. Seni ham yapan yapmış zaten bir de bunlar mı yapsın. Asla müsade etmem.ham yapacak bunlar beni
Ben şu an senin müslümanlık ve türklüğünden şüpheye düştüm… inşallah hak yolunu bulursun en kısa zamanda, yarının garantisi yok, hık diye gidiverirsen gayrimüslim ülkede artık yakarlar mı kilisede tabutuna kutsal su mu dökerler bilemem.
demek ki senin için €, vatan sevginden daha kutsal… beni şaşırttın
zamanı geldiğinde = bu artan kurla üç beş daire + birkaç arsa daha yapayım.
Alman vatandaşı mı değil misin? Domuz yenen ülkede, kiliseler, gayrimüslimler içinde yaşamıyor musun?, yok öyle yağma… sabaha kadar türküm de, türksen dönersin, dönmezsen hiç türk olmamışsın demektir… bence senin gözünü euro bürümüş… vatanını sevsen, imanını düşünsen dönerdin. Hiç hikaye anlatma boşuna… ülken refah ve huzur içindeyken dönmüyorsun…ya arkadasim niye müslümanligimdan türklügümden süpeye düsüyon
ben hamd olsun müslümanim sükürler olsun türküm
daha ne diyim sana zorla beni müslümanlikdan türklügümdenmi koparacan
şaapma
şaapmiyomda zorla dönüp dolasip olayi para bagliyorlar
Alman vatandaşı mı değil misin? Domuz yenen ülkede, kiliseler, gayrimüslimler içinde yaşamıyor musun?, yok öyle yağma… sabaha kadar türküm de, türksen dönersin, dönmezsen hiç türk olmamışsın demektir… bence senin gözünü euro bürümüş… vatanını sevsen, imanını düşünsen dönerdin. Hiç hikaye anlatma boşuna… ülken refah ve huzur içindeyken dönmüyorsun…