TL’nin Dramı.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bir ekmek arası döner 3 € , yiyemiyorum diyen yalan söylüyor. Evsiz de olsa alkolik değilse yer. Alman sosisi markette daha ucuz.
Bay Recep te ne tesadüf genelde aldatılıyor. Ama gene de konuyu sulandırma ya gerek yok. İstisnaler kaideyi bozmaz.
Konuyu nereden nereye getirdin bir bak ve nasıl takiye yaptığını gör. Şimdi tek umudun evsizlerin et yememeleri. Oysa ilk iddian daha kapsamlıydı. Senin amacın gerçekten tartışmak değil üst perden konuşmak, bilmişlik taslamak,....

Yahu, aynı sıklette olmadıklarını ifade ettim zaten. Zındıklık yapma. Almanyadaki herkesin et yemesinden bahsederek konuyu oraya sen getirdin.

Sen bozuk plak gibi, aynı teraneleri sayıklayıp duracaksın inatla.

Konu açılalı 4 gün olmuş herhangi bir ilerleme yok gibi.d

Bir araba kendime iki araba devlete aliyorum, ictigim sigaranin 17 adedi vergi, asgari ucretin ustune kazandigim paranin neredeyse yarisina cokuyor devlet, adamlarin 200/300 dolara aldigi iphonelari 6-7 bin tlye kakaliyorlar. Oyun oynamaya kalkasam bi play station olmus 4 bin tl. Bana hala burda para politikasi felan diyor.

Scope Ratings DUNYADA IFLASA EN YAKIN 3 Ulkeden biri Turkiye demis adam bana para politikasi felan diyor?

Her 4 gencten biri issiz para politikasi diyor, Dolar 7 tlyi zorluyor para politikasi diyor. Kici kirik bir ev 500 bin tlden assagi bulunmuyor hala soyle boyle diyor.

Dis borc 500 milyar dolara dayanmis, Istanbulda kisi basina dusen kredi karti borcu 4 bin tlye dayanmis burada hala verilerden bahsedebiliyorsunuz yani oylemi?

Vallahi @Prodesmotes yazilarini alip bakanliga gonderesim geldi, cokomellinin yaninda senin gibiler olsa keske.

Helal olsun, ne diyebilirim ki baska.

Ekonomist olmanıza gerek yok boka battığımızı görmek için. Kafa karıştırmayın, temel gıda ihtiyaçlarına yapılan bindirmelerle, maaşınıza yapılan zammı oranlayın yeter.

Hayır hepsini geçtim, 80 milyon insan içerisinde ekonominin kurtarıcısı olarak tek vasfı damat olan birisi seçiliyor ve siz hala olumlama yapıyorsunuz.

Bu drama 9.5 IMDB puanı bile az. Böyle giderse daha çok çekeceği var. Yolu çakıllı, âşikâr. Değer kaybetmesi hepimizi üzer. Bize, ''Allah yardımcısı olsun'', demek düşer.

Ben mesela ekonomi bakanı olsam ihtiyaç akçesini basardım manchester üste, daha mantıklı bir hamle olurdu.

Ders niteliğinde video predosun neyi eksik yakında senide görmek isteriz ışınlat aydınlat bizleri

Ekonomist olmanıza gerek yok boka battığımızı görmek için. Kafa karıştırmayın, temel gıda ihtiyaçlarına yapılan bindirmelerle, maaşınıza yapılan zammı oranlayın yeter.

Hayır hepsini geçtim, 80 milyon insan içerisinde ekonominin kurtarıcısı olarak tek vasfı damat olan birisi seçiliyor ve siz hala olumlama yapıyorsunuz.

Bu kadar basit yani. Enflasyon boka battığını anlamak için yeterli olacak tek veri.

Bence en azından 2 satır oku. Faydasını görürsün.

Hic anlamam ekonomiden.
Hep altina yatiriyorum.

Bir salın artık şu TL 'yi ya..
TL kullanmayan yaban ellerde sek sek gezenler daha çok düşünür ve eleştirir oldu. Biz TL' mizle mutluyuz arkadaş!
Siz euro ve dolarınızla bakın uzaktan uzağa keyfinize :)

• Beğen
Tepkiler: 0
Geri