TL’nin Dramı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yandaş olunca gözün kör kulağın sağır ağzında bozuk oluyor. Ben diyorum bak vatandaş nasıl yaşıyor, siyasetçileri hele hele bay Recebi ve damadı aşka ciddiye alma adam hala yok öyle ucuz açıklanmaz, yok takıntın var, yok efendim zart zurt.
Kardeşim memlekette yıllık ortalama ve ey tüketimi ne kadar önce araştır ve sonrasında geneline yayarsan kimlerin eti rüyasında dahi göremediğini anlarsın diyoruz ama hala kraldan çok kırallık yapıp yalancı devlet yöneticisini savunuyor ve birde siyaset beni ilgilendirmez diyor.
Paranın değeri yok kardeşim. Doğru tesbit yapmak o para birimini küçük düşürmek, o toplumla alay etmek falan değil. O insanları bu hale getirenler utansın, para birimi değersiz yapanlar utansın ve o utanmazları savunanlar da kahrolsun.

Sorma ülkeyi senden daha çok düşünüyoruz şüheyy partizanlığı Bırakın gurbetçi Akplilerin oyuna talipsiniz ama biz laf edince ne oluyor filan

Yandaş olunca gözün kör kulağın sağır ağzında bozuk oluyor. Ben diyorum bak vatandaş nasıl yaşıyor, siyasetçileri hele hele bay Recebi ve damadı aşka ciddiye alma adam hala yok öyle ucuz açıklanmaz, yok takıntın var, yok efendim zart zurt.
Kardeşim memlekette yıllık ortalama ve ey tüketimi ne kadar önce araştır ve sonrasında geneline yayarsan kimlerin eti rüyasında dahi göremediğini anlarsın diyoruz ama hala kraldan çok kırallık yapıp yalancı devlet yöneticisini savunuyor ve birde siyaset beni ilgilendirmez diyor.
Paranın değeri yok kardeşim. Doğru tesbit yapmak o para birimini küçük düşürmek, o toplumla alay etmek falan değil. O insanları bu hale getirenler utansın, para birimi değersiz yapanlar utansın ve o utanmazları savunanlar da kahrolsun.

İflah olmaz bir çomarsın.

Savunmuyorum. Bunu anlayacaksın arkadaş. Saçma sapan atıp tutmalarına sırf muhalefet oldun diye birileri alkış tutabilir. Beni ne olduğun, ne tarafta olduğun ilgilendirmiyor. Şüheda ile birbirinize çok benziyorsunuz.

Biriniz muhalif biriniz iktidar yanlısı ama ikiniz de körsünüz. Şüheda'nın şansı, elle tutulur hiçbir şey yazamadığı için karşı çıkacak cümle kuramıyor olmam.

Bir salın artık şu TL 'yi ya..
TL kullanmayan yaban ellerde sek sek gezenler daha çok düşünür ve eleştirir oldu. Biz TL' mizle mutluyuz arkadaş!
Siz euro ve dolarınızla bakın uzaktan uzağa keyfinize :)

Döviz girdisi olmazsa bu ülkenin ekonomisi ayakta duramaz.

Savunmuyorum. Bunu anlayacaksın arkadaş. Saçma sapan atıp tutmalarına sırf muhalefet oldun diye birileri alkış tutabilir. Beni ne olduğun, ne tarafta olduğun ilgilendirmiyor. Şüheda ile birbirinize çok benziyorsunuz.

Biriniz muhalif biriniz iktidar yanlısı ama ikiniz de körsünüz. Şüheda'nın şansı, elle tutulur hiçbir şey yazamadığı için karşı çıkacak cümle kuramıyor olmam.
"Suskunluğum asaletimdendir, Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye"
Oldum olası severim bu sözü arada siz de deneyin pişman olmazsınız :)

şüheda yine cehaletini konuşturuyor alkış. sshahshahaushahshah saka gibi bir forum .p

Siz TL ekonomiyi tartışa durun elalem birbirini kemiriyor yetişin aa dostlar

Bana mı "adam değilsin" dedi, anlamadım.
Evet, lâkin şüheda yı kaale alıp onunla 2 li muhabbete girmen senin hatan çünkü bilgisiz. açtığı konularda rezil rusva olmuş biri hala hangi mantikla siyaset filan tartışıyor ilginç. zaten ikili muhabbete giricek kadar bilgi donanımı olmayan biri
sende üstü kapalı laf cakinca 'elle tutulur bir argüman sunamıyor diyince' ki zaten sunamaz çünkü cehalet pacalarindan akıyor hal böyleyken tabikide sana vericek bir cevabi olamayacağından sana gelip şu cümleyi kuruyor ' bi lafa bakarim laf mi diye bide adama bakarim adammi diye ' hayati boyunca tek başarabildiği şey copy/paste olduğundan normaldir yani pek takma.

Şüheda bırak şu partizanlığı sana birşey soracağım Türkiye’yi özetleyim sana az şimdi her yeri ihtişamlı görkemli inşaa etmişler tıpkı Osmanlı’yı anımsattı bana sonunda o lüksün gölgesinde yıkıldı gitti toz oldu şimdi onları örnek alanlar Türkiye’yi bataklığa sürükledi bu modern devirde yıkılmazsın ama ebedi köle olarak kalır nesiller borçlu doğar aradaki fark bu şimdi konuya dönelim bak akp çok güzel yollar köprüler saraylar yaptı peki bu paranın kaynağı nedir nereden geliyor eski hükümetler para vardıda yapmıyorlarmıydı işte burda akpnin farkı ortaya çıkıyor 45 milyar dolarla ülkeyi devr alırken ardında 700 milyar dollara yaklaşan borç bıraktı gözün Aydın üç jenerasyon şimdiden borçlu doğacak akpnin yaptığı yatırımlar gelir ve giderleri baz alarak yapmadı sadece gösteriş oy için hiç üretmeden herşeyi betona gömdü başınızı kumdan çıkarsanız göreceksiniz ülkenin batışını mesela her hangi bir ülkede bir proje yada yatırım yapılacaksa ülkenin ekonomik ithalat ihracatı hesaplanır ona göre plan yapılır bizde nasıl çalışıyor bu hükümet başa geldiğinden beri önce herşeyi özelleştirdi sattı o gelen paralarla yandaş zenginler yarattı bir avuç zenginin dahada büyümesi için herşeyi betonla örttüler o para çarçur oldu mu 90 yıllık birikim çöpe gitti üstüne 700 milyar dolar borç geldi mi üstüne hazine merkez bankası rezervleri boşaltıldı mı insanları kredi kartlarına bağlı kıldılarmı milli araba milli uçak dediler uçacağız kaçacağız başkanlık sistemiyle arşa yükseleceğiz derken sonunda gelip milletten 10 TL dilendiler vergilerle cezalarla devlet ayakta kalmaya çalışıyor başka geliri yok durum bundan ibaret 20 milyon işsiz milyonlarca umutsuz yüzler bıraktınız liyakatsız üç kuruşluk adamları iş güç makam sahibi yaptınız neyini destekliyorsunuz daha el parasıyla keyif olur mu şuan Türkiye bi ceset yarısından fazlasını kurtçuklar sarmış kemiriyorlar kuruttular ne diyelim size..

Ağzını topla terbiyesiz, çomar sensin okdtojdd. Her boku sen biliyorsun ve sadece sen nitelikli ve seviyeli yazıyorsun. İstediğin kadar kıvır ne olduğunu, kimin tarafı olduğunu bilmeyen, görmeyen yok.
Sana zorlamı yazdırıyorum? Boş boş konuşana kadar cevap veremezsiniz biter. Sen kimsin bana ders veriyorsun? Kullandığın cümlelerden kendini beğenmiş yüksek perdeden atıp tutan bir zavallı yandaşsın.

Ağzını topla terbiyesiz, çomar sensin okdtojdd. Her boku sen biliyorsun ve sadece sen nitelikli ve seviyeli yazıyorsun. İstediğin kadar kıvır ne olduğunu, kimin tarafı olduğunu bilmeyen, görmeyen yok.
Sana zorlamı yazdırıyorum? Boş boş konuşana kadar cevap veremezsiniz biter. Sen kimsin bana ders veriyorsun? Kullandığın cümlelerden kendini beğenmiş yüksek perdeden atıp tutan bir zavallı yandaşsın.

Sana helal olsun ihraç melnur. Dirayetli adamsın.

Geri