Cahil Diye Hitap Edenlerin Cahil Oluslarina Sasiriyorum. Allah Sizede Beyin Vermis Dusunesiniz Ve Kullanasiniz diye. Lakin daha Bu Konu Acilana Kadar Tengri nin ne Anlama Geldigini Bilmeyenler Hemen Basimiza Bilgili Kulturlu Kesilmisler Cok Komik.
Ayrica Anlasilmayacak Yorumda Olmadigi Halde Ortada Dusunce ve Gorusune Uymuyor Diye Agzini Karekteri Gibi Bozmasinida Bu Konuda Gormus Olduk..
Gòk Tanri Benim inanisima Ters Dedim Halda Savunuyorum
Eski Turkler Gokyuzunu Tanri ilan Etmislerdir. Sonsuz kudretli Bir Yaraticinin Farkindalar Fakat Bunu Goklerin Tanrisi Olarak Benimsemislerdir. Lakin Goklerin Tanrisi Diye Birsey Yoktur. Putlara tapmak yerine inanislari Geregi Bunu varsaymislardir. Tabi Derinlemesine Yazamiyorum suan
Goruslerinize saygi Duymak Zorubda Degilim yada sizinle Aybi Fikirde Olmak. Sizlerde Degilsiniz. Elestirilerinizide Yapmakta ozgursunuz Lakin agzinizdaki cikanlarada dikkat ediceksiniz. Ataist, deist? Murted olmaniz sizinle ayni kafada olmamamizin uyusmamamizin en buyuk Nedenidir. Hala Uzlasma ve ayni fikirde olmayi Bekliyorsunuz..
cahillik Bu Oluyor Efendim ;) Anlatabildim mi ?