Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
huysuz sevimsiz birine benziyor fazla tanımasamda :)

Başak

Hemşerim diye hatırlıyorum yanlış ta olabilir, Bardak ile komik diyalogları var sevilir.

Aziz başgan ?

Konusmuslugum yoktur, gordugum kadar taniyorum, yanlis da olabilir yani. Ilk olarak, gorunusu kuzenime tipatip benziyor. Eglence pesinde olan biri. Bir sure sonra o bile ona zevkli gelmeyecektir. Sakin/hassas (disardan belli olmuyor), biraz da deli. Salahanalik var. Umursamamazlik var. Boyle bise. Kotu biri degildir.

Efrasiyab

Eski üyelerden, bir kaç kez nick değiştirdi hatırladığım kadarıyla. Çok fazla bir bilgim yok hakkında.

Jan Dark ?

daha evvelden sık görüyordum epeydir rastlamıyorum.. makara yapmayı seviyor (dalga geçme muhabbetleri haricinde) lafını esirgemeyen biri kimi kesim tarafından soğuk bir kişilik olarak görülsede sevenlerde var bana karşı bi eksiklik göstermedi bu zamana kadar.. bazen söylemleri genelde abdest olabiliyor az biraz daha olgunca hareket etse daha iyi olacaktır..

Larien

Kendisini tanımamakla beraber , yorumsal olarak eğlenceli buluyorum.Eglenmeyi seviyor, ayrıca söylemek istediğini söylemekten çekinmeyen bir yapısı var gibi. Biraz konuşmaktan hoşlanıyor bu da onu biraz kendini saklamakta zorluyor gibi.

Heimlich Manevrasi

A. Ayşe iyidir, temizdir. Hani nasıl desem, sanal ortamın etkisiyle fütursuzca yorumlar yapan biri değil, ayakları yere basan cümleleriyle kalacak aklımda hep. Hani onunla oturup karşılıklı bir çay içsem, forumdaki A. ile karşımda oturan Ayşe arasında bir fark olmaz gibi geliyor. Severim. Fenerbahçe fanatizmi beni çok şaşırtıyor ya hiç böylesini görmemiştim :sırıt: Hep yüzü gülsün bu güzel insanın.

Myself?

Cok insancil goruyorum onu, bi selamin bile hatrini bilen, gonlu genis, sevgiyi de saygiyi da hakeden biri bence. Sevdiklerini de ayri tutar hep, bas taci eder. Cumlelerinin en guzelini onlara ayirir, comertce kullanir kelimelerini.
Kahvesever, denizsever, huzursever.
Gonlu gibi guzel olsun omru :)

Shinigami ?

Shini, önce biraz soğuk geliyor kabul. Onun mahremiyetini gizleme konusunda kalın çizgileri var. Bunu anladığınız zaman ve eğer bu sizin keyfinizi bozmuyorsa -bu da bir tercih ve sohbetine değer- çok iyi bir elektrik tutturacağınız bir insan. Kendisi pek şaka yapmaz ama espriyi güzel karşılar :D Özgüveni yüksek. Muhakkak ki farklıyız ama bence güzel bir elektriğimiz var karşılıklı. En azından durduğumuz yerlerden bir mevzu nasıl görünüyor, merak ediyoruz karşılıklı. Buralarda olsun hep. En azından ben gitmeden gitmesin :D Çok yazdım sözlüğüne, bundan farklı ne söyleyebilirim bilmiyorum.

aaa yeni gördüm, ben A.'yı bir önceki sayfada yazmıştım :liv:

His?

Cok tanimiyorum ama kendimi kotu hissettiriyor, cok asiri hamarat degil mi sizce de ? Asure bile yapmis insafsiz .p

alaimisema

Çok sık uğramasa ve görüşlerimiz tamamen uymasa da yorumlarını okumaktan keyif alıyorum. Henüz çok fazla muhabbetimiz de olmadı.

Başak?

Tek bildiğim şey sarı saçları, elma gibi yanakları.
He birde evli mutlu idi kendisi.

Karabiber

Çok saf bir yüreği var. Seviyorum. Ve sevmeyen de binde birdir yani. Forumun bel kemiği. O da olmasa nick tag değişenimiz yok. Ne olsa ona gidebiliyoruz. Açıkçası en samimi ve sıcacık ruhlu biberimiz.
Mastor

Forum geneli tarafından sevilen, incitmeden küfredebilen ve çok fena laf sokabilen bir yeteneği var.

Alleghenies?

Geri