Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 279 gün önce görüldü
Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın.​

Forumsalın tatlı üyesi

Fındık Kurdu...

Ben bu kızın yorumlarını komik buluyorum, güldürebiliyor ister istemez.

Sakaryalı ?

Aktif olmayan moderatör. Forumda seviliyor sanırım bir de.

yasemen?

Yine banlandı uslanmaz ve sevimli kız.

Larien ?

Kendisi bir pokemondur (Clefairy) şarkı söylemeyi çok sever bu yüzden sürekli Muazzez Abacı gibi gezinir ortalıkta ve sağa sola el sallar.

Lima​

Ya yemin ediyorum, üstteki yorumu gördüm dedim ki bir önceki üye benim nickimi vermiş. Ne kadar iyi tanıyorsun beni :liv: :D

Lima: Değişik buluyorum onu, bazı yorumları çok isabetli oluyor. Beğen tuşuna basıveriyorum. :)

Myself?

Myself, cok iyi niyetli temiz kalpli geliyor bana. Denizle hasir nesir olmasinin ruhuna etkisi midir bilmem ama yuce gonullu biri gibi, egosuz. Sevdiklerini anlatirken kelimeleri bolca kullandigini farketmistim, kestirip atmiyor, cok hos bence.

Lawyer ?

Lawyer seviyeli saygılı hukukçu, dini değerlerine sahip cıkıyor

Climax -.-

Yüksek tonda tartışmalar ve siyasi konulara kocaman yelkenliler takip konudan fersah fersah uzağa taşıma uzmanı

Berenis

Tanımıyorum ancak uzaktan gördüğüm kadarıyla dikkatli,sevecen ve paylaşımcı biri.

Noura ?

Komik bulduğum üyelerden,

Havayı kıtlayan bey ?

Özü sözü bir .. olduğu gibi özgün ruhlu kardeşim mizacında espiri yatan insan kolay kolay yaşlanmaz onun gibi.. etrafındaki insanlara neşe katmak tebbesüm ettirmek ne güzel bişey ki bu onun kişiliğinide değistirip şımarmasına da etken olmuyor .. onca zamandır tanıyorum bi saygızlığına denk gelmedim vefakar insan olduğunuda es geçmemek gerekiyor sevip saydığım bir kardeşim..

No Pasaran

Uzuunca zamandır tanırım, her türlü tahriğe rağmen daha bir saygısızlığını görmedim, benim diyen müslümandan daha az günahkar :)

Merlin

Geri