Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
his severim , hislendirir beni, hislenince gıdıklanırım :pp heyyyy his öptüm şeker :p

uzayyyyy ?

nickindeki d harfinin hastasıyım.dd iyidir.

Crop?

Aslında hiç tanımıyorum, eğlenceli diyebilirim. Genel olarak güzel sözlük konuları açıyor. Bakalım.

angie?

Gec tanistik ama sevdiklerimden oldu o da. Samimi buluyorum, sohbetini seviyorum.

Tibet?

Bana somurtuk dedi. Ve de kaba dedi. Sanırım fizik alanındaki üstün yeteneğimi ve aynştayn zekamı kıskanıyor. Bence gayet insani. Anlayışla karşılıyorum. Çünkü ben hoşgörülü bir insanım :ak2:

Loth?

Eski eglencesi yok, gerci ben ciddi hallerini de seviyorum ama bi sorunu olmasini istemedigim poncik uyedir.

Grifikir?

İşte bir ponçik daha. İyidir. Efendidir. Normal hayatında da öyle olduğuna eminim. En iyi tarih dizisine "sihirli annem" yazmıştı ki best of grifikir, bence o espridir.

Jose C.?

Yorumlari cok hosuma giderdi, silistre ile diyaloglari filan hep eglenceliydi, derdim varli konulara hep care bulurdu ama benim actigim derdim varlilarla ilgilenmezdi. Bir mak res kadar olamadik ona yaniyorum :T:

Hatrim kalir reiz ?

Recep çok sevimli ayrıca zeki ve esprili biri onun tarih bilgisine hayranım yani konusabilecegi biri ile saatlerce sohbet eder oggy ile iyi bir ikili olmuştu forumda çok önceden ama artık pek ortalarda görünmüyor.

Kim bize mueddeb tanıtmak ister ?

Kadim dostum. Çok severim. Çok hoşgörülü ve vefalıdır Yaren. Bazıları gibi yapmacık tavırları yoktur, nettir. Her zaman burada olması dileğimle..

lanemoje?

Kendisini bireysel olarak tanımıyorum, bir süre çok onlinedı sanırım ve sade bir insan

Maria Puder?

Düğün ayakkabılarını çok beğendim. Güzel fikir, güzel yaratıcılık.

amber

Amber,angienin en sevdiği bayandı ikisini de göremiyorum bu ara,

Gri

buradan bakınca bana sempatik,hayattan keyif almayı bilen,net, ayakları yere basan,tuttuğunu koparan biri gibi yansıyor.Hüznünü içine saklayanlardan ...
Bardak

Değişik çıkışları oluyor biraz fevrice.
Gri

Zeki biri. :D kadgbashjfs

malumatfuruş

Cok hoş bir kadin. onu yazdiklarini takip etmeyen yoktur sanirim. Mizah anlayisi oldukca iyi.

iç oğlanı?

Kadın mı erkekmi onu bile bilmiyorum :D
Bilen varsa anlatsın sjdhhdjk

Nef'

Geri