Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunTanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın
varlığı ile güldüren güzel değerlerden biri bence.. kendine özgü farklı bir içten şekilde tarzı var.. anlık ruh hali değişimlerin fazla olduğunu düşünüyorum yanılmak biz insanlar için yanılıyorsam kusura bakılmasın.. tanımadığım halde yansıtığı karakterinin samimiyetine inandığım nadir insanlardan..
2 güzel evladi olan, çocuklarına düşkün bir baba. Forumda saygi duyulan bir abi.
Ha bi de oyunlarda hic beni secmiyo sjxsk cani sağ olsun ya napalim skxm :msm:
Aegisjalhmur oldu mu bilmiyorum
Panda kılıklı sempatik hatun. Beraber panda olucaz biz,elimizde bambularla sefimlilik yapıcaz. Lari zeka kokan esprileriyle forumu en çok neşelendiren isimlerin başında gelir bemce. Ben çok sevdim eminim ki sevmeyende yoktur çünkü neden sevmeyesiniz?:aeg:
onu iki üç kelimeyle anlatamam anlatımım çok eksik yavan kalır.. şu sosyalmedyanın bana kazandırdığı en güzel varlıklardan biri kendisi , üzerimde çok hakkı vardır sanal bana insanlara güvenilmeyeceği hususunda cok imtihan yaptı psikolojik bakımdan hasarlıyım kendisinede bi kere yeri geldi fikir ayrılığı denilir artık düşüncemi bilmiyorum ama bir durumdan ötürü güvensizlik hissi oldu bu süreci atlatık cok şükür ama yinede bi güvenirsem bi ona güvenirim bana yalnış gelmezse bi ondan gelmez gelmedi de.. velhasıl yeri çok ayrıdır benim için.. edit His icindi..
Başak yeni yeni gördüğüm forumun evli bayanlarından yorum yapacak kadar bilgi sahibi değilim..
İzninizle ben azıcık bahsedeyim. Bir sürü zıtlık var gibi onda. Mutlu ama azıcık hüzünlü gibi. Hem güçlü hem çok kırılgan gibi. Yani hani bir esprimi yanlış anlar diye korkarım mesela. Ben yanlış anlaşılmaktan büsbütün korkarım da lanemle yaşasam bir tık üzüleceklerimden mesela. lanemojenin güzel bir kalbi var bence. Ve güler bir yüzü :T: -> böyle sanıyor kendini, belki biraz öyle :T: tieheh üzmesinler bu kızı ya