Günlük Şuraya da mutlu bir Anna çizelim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forumdaki ses yarışmasına katılmamıştım ve iyi ki katılmamışım.. içimde kaldı ama skjh
adeta sesleriyle ezik büzük edeceklerdi beniy. ama burası halka acık bir yer içinden geldiği gibi mırıldana mırıldana konudan gecip gidebiliyorsun..
Böylesine güzel sesler duymuşken benim de biraz sesime ayar vermem icap ediyordu..(bu ayar verilmiş hali)
Evet, öyle canla başla tırmandımki ki..her bir kata tırnaklarımı gecirdim.....ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi...
Tabiki ben, need beyefendinin getir götürünü yapabilirim ancak.
O ne kadar sesiyle huzur veriyorsa, ben bi o kadar sesimle huzur kaçırıyorum. kacıracağımda.
"şarkı söylemek, bağırmak değildir" diyen olursa engellicem slj belki de engellemem suratına bağırırım.. bilemiyorum. gırtlağımı patlattım roketlicem diye.. ne uzattım ya.. söylediğim şarkı bu kadar uzun değil..
neco dayıma sevgiler.

Hoşgörünüze sığınaraktan....

Anna hanım kendinize haksızlık etmeyin.Gayet iyi söylüyorsunuz.Güzel yorumunuz ve kaydımı dinlemeniz beni onurlandırdı.
Çok teşekkür ederim. :)

20 günlük eylemsizlik; yine duraksama dönemine girilmiş, imparatorlukta böyle çökmüştü.. umarım cumhuriyet misali tez zamanda yükselişe geçilir..

Mesajlarımı hiç mi silmiyorsun :D
Bana saclarını havluyla bağlamış halini bile cizdirdin.. inşallah bornozlu halinide cizdirirsin...

Ss hnm ne zaman isterseniz...

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Mesajlarımı hiç mi silmiyorsun :D
Bana saclarını havluyla bağlamış halini bile cizdirdin.. inşallah bornozlu halinide cizdirirsin...

Ss hnm ne zaman isterseniz...
kjdjsj dua et nü istemiyorum... o dönem bu kadar başarılı değildin dkdk dudaklarım ve dişlerim burnum fecaatti dkdjsbs ahahagdgs. :* çok yeteneklisin şakasız.

dönem dönem siliyorum ama bazı insanlarınkine kıyamıyorum. bunlardan biri sensin. çok tatlı mesajlar var, elim gitmiyor. neyse öperim.

Geri