Resim çok güzel sevgili @Anna Karenina fakat kimi düşünerek çizdiğini de şahsen merak ettim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yıldız Tilbe diyor ya hani, "Ben ne besteler yırttım attım çöpe. sırf gençler intihar etmesin diye."Resim çok güzel sevgili @Anna Karenina fakat kimi düşünerek çizdiğini de şahsen merak ettim.![]()
Rica ederim yoSun'cum ya. mahcup ediyorsun beni.....Anniişimin bir resmini çizdi ki fenaaa tekrar teşekkürler baby![]()
Keşke yırtmasaydın da görebilseydik... Yenilerini merakla bekliyorum.Yıldız Tilbe diyor ya hani, "Ben ne besteler yırttım attım çöpe. sırf gençler intihar etmesin diye."
İşte ben de neler neler yırtıp attım Lefty hanım.. şu kızın içinde canilik var demesinler diye.s
Seni ben çizerim yarma hanım 37 fotoğrafını at özelden güzel bir karışımdan kağıda yansıtma yapayımBeni ne zaman çizeceksinnnn :/
37 miSeni ben çizerim yarma hanım 37 fotoğrafını at özelden güzel bir karışımdan kağıda yansıtma yapayım
Emin ol çok beğeneceksin benden söylemesi37 micennet mahallesi pempe gibi çizersin eminim
![]()
Tamam 37 tane seçeyimde xdEmin ol çok beğeneceksin benden söylemesi
Evet ya artık zamanı geldi diye düşünüyorum.... senden bir fotoğraf bekliyorum......Beni ne zaman çizeceksinnnn :/
Tam dövmelikmiş. Bunun dövmesini yaptırayım ben..Ekli dosyayı görüntüle 43132
Kafam bir dünya....
Ay yok be...Tam dövmelikmiş. Bunun dövmesini yaptırayım ben..
Nasıl bir şey mesela?Anna bende Kartal'lı bir sey istiyorum![]()
O zaman bi şey çizin de ben de dövmesini yaptırayım hadi..Ay yok be...
Nasıl bir şey mesela?
Sunun Kartallısını omas mı