Günlük Şuraya da mutlu bir Anna çizelim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kjdjsj dua et nü istemiyorum... o dönem bu kadar başarılı değildin dkdk dudaklarım ve dişlerim burnum fecaatti dkdjsbs ahahagdgs. :* çok yeteneklisin şakasız.

dönem dönem siliyorum ama bazı insanlarınkine kıyamıyorum. bunlardan biri sensin. çok tatlı mesajlar var, elim gitmiyor. neyse öperim.
SİZE İNANAMIYORUM GERCEKTEN..
O zaman cizdiğim de ÖLÜP BİTMİŞTİN.. güya imiş meğer.... aradan zaman gectiğinde aslında fecaattında şimdi iyisin diyorsun.. size aldanıp yerimde saymamışım KENDİMİ GELİŞTİRMİŞİM ALLAH'TAN...

Beni rahatca eleştrebilirsin.. yanlış anlamam..

IMG_20211213_171146.jpg

Çizin ama sadece bana atın Anna hanım merak ettim nasıl duruyorum kara kalemde..

Önce bir Serçe çizmeli..

Oyle bir cizki dusmana korku dosta guven salsin.. foto genis cekildigi icin oyle duruyor anna hanimcim.....
Ya Nilu, ne kadar genis cekmis olabilirsin cidden bu fotoyu :D O nasil bir aci, hala daha hayalim almiyor jklhfk

nisan hakan'a sipariş veriyorlar da biz anna hanıma veremez miyiz yani? sizin nisan'ınız varsa bizim anna'mız var. anna hanım beni sevgilimle çizer misiniz jhjhs.
yani sadece beni çizmiş olacaksın. yine kalbimi kırdım gidiyorum... bu arada görmeyeli neler yapmışsınız öyle, tebrik ederim, ben de biraz göz çizmeyi öğrendim. <3

Geri