ivan divandelen
Gümüş Üye
tıhehe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 başlı köpek kerberos diyecektim de.. afrika'da altın gününü pavyona kaptırmış bir amazon kadınıymış..Ekli dosyayı görüntüle 43132
Kafam bir dünya....
Forumdaki ses yarışmasına katılmamıştım ve iyi ki katılmamışım.. içimde kaldı ama skjh
adeta sesleriyle ezik büzük edeceklerdi beniy. ama burası halka acık bir yer içinden geldiği gibi mırıldana mırıldana konudan gecip gidebiliyorsun..
Böylesine güzel sesler duymuşken benim de biraz sesime ayar vermem icap ediyordu..(bu ayar verilmiş hali)
Evet, öyle canla başla tırmandımki ki..her bir kata tırnaklarımı gecirdim.....ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi...
Tabiki ben, need beyefendinin getir götürünü yapabilirim ancak.
O ne kadar sesiyle huzur veriyorsa, ben bi o kadar sesimle huzur kaçırıyorum. kacıracağımda.
"şarkı söylemek, bağırmak değildir" diyen olursa engellicem slj belki de engellemem suratına bağırırım.. bilemiyorum. gırtlağımı patlattım roketlicem diye.. ne uzattım ya.. söylediğim şarkı bu kadar uzun değil..
neco dayıma sevgiler.
Hoşgörünüze sığınaraktan....
kjdjsj dua et nü istemiyorum... o dönem bu kadar başarılı değildin dkdk dudaklarım ve dişlerim burnum fecaatti dkdjsbs ahahagdgs.Mesajlarımı hiç mi silmiyorsun
Bana saclarını havluyla bağlamış halini bile cizdirdin.. inşallah bornozlu halinide cizdirirsin...
Ss hnm ne zaman isterseniz...