SunSet'in Karalamaları

Konu sahibi son olarak 3105 gün önce görüldü
ruhumun parçalarından yeni bir dünya kurmak gerek!
demişim aylar önce düşünüyorum hala aynı konumda olmak ne b.ktan...

Şimdi beni kendinden nasıl taburcu edeceksin? diye sormuştum.
ama artık çocuk değilim işte.. Çok büyüdüm ben sensizlikte.
Bugün anlıyorum ki : bire hiç eklemekmiş gelişin.
Haydi , şimdi güle güle ...
Sana özgürlüğünü, pişmanlığının kölesi olman için veriyorum ve seni kalbimden taburcu ediyorum sevgili!
Ne oldu ?
Hoşçakalamadın değil mi?

[YOUTUBE]BgxJoyJkKHQ[/YOUTUBE]

Sana bir şey söyleyeyim mi çocuk? Bir gün hiç bir sebep yokken biri hayatından s*ktir olur gider. O öyle bir gider ki gözü kör olan ölüm onun arkasından yedi milyar insanı öldürür... Hayır hayır... Sorun etrafında kimsenin kalmayacak olması değil, herkesin öldüğünü sandığın bu dünyada sen yaşamaya devam edersin... O gün aklında bir şair doğacaktır. Sana ''hadi bir kalem al da ONA OLAN AŞKINI YAZ'' diyecektir. Yazma. Ben çok yazdım. Kimse geri gelmedi...

uğur babat

[YOUTUBE]L5F-w1wWcmk[/YOUTUBE]

Aşkı geçtik ayrılığıda...
[YOUTUBE]aoveHP7Matk[/YOUTUBE]

iş işten geçtikten sonra herşey nafile...

yanlışlar cumhuriyetinde doğru adım atamazsın be adam!

[YOUTUBE]tISaMCsuSWg[/YOUTUBE]
severim kiii

ne zaman bu kadar değiştim ben...
ne zaman bu kadar değiştim ben anımsayamıyorum bu vazgeçmişlikte neyin nesi dostlarım bile tanıyamaz olmuş bu yeni beni sen böyle değildin muhabbetleri fazla olmaya başladı nasıldım ki ben demeye bile takatim yok...
umutlarım yerli yerinde hayallerimde ama yorgunum dinlenmem gerek bana bir sedir ağacı gölgesi gerek biriktirdiklerimi dökecek bir yürek gerek az önce bir dost sesi uzandı derinliklerime benim asi kızım tutuğunu koparan kızım nerede diye seslendi iliklerime kadar titrediğimi hissettim sahiden nerede o kız bulsam yumurcağı çeki vereceğim kulaklarını böylede saklanılmaz ki canım bak etraf zifiri oyun bitti nazlı kız hadi çık saklandığın yerden ebe biziz sobeliyelim tüm gercekleri tek tek :)

23,0,14
00,45

bu şehir yine bana benzemeye çalışıryor olmalı bunca sisin başka açıklaması olamaz

[YOUTUBE]HdNcKIIN5bk[/YOUTUBE]

ne zaman bu kadar değiştim ben...
ne zaman bu kadar değiştim ben anımsayamıyorum bu vazgeçmişlikte neyin nesi dostlarım bile tanıyamaz olmuş bu yeni beni sen böyle değildin muhabbetleri fazla olmaya başladı nasıldım ki ben demeye bile takatim yok...
umutlarım yerli yerinde hayallerimde ama yorgunum dinlenmem gerek bana bir sedir ağacı gölgesi gerek biriktirdiklerimi dökecek bir yürek gerek az önce bir dost sesi uzandı derinliklerime benim asi kızım tutuğunu koparan kızım nerede diye seslendi iliklerime kadar titrediğimi hissettim sahiden nerede o kız bulsam yumurcağı çeki vereceğim kulaklarını böylede saklanılmaz ki canım bak etraf zifiri oyun bitti nazlı kız hadi çık saklandığın yerden ebe biziz sobeliyelim tüm gercekleri tek tek :)

23,0,14
00,45

ben bunu cok begendım. :srl:

Kadınlar muhteşem canlılar. Düşünün şimdi, o küçücük fırça ile ojeyi sürüyor ama sıçratmıyorlar. O saçlarla banyoda verdikleri mücadele en az 30 dakika. Hala nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat o incecik topuklularla kilometrelerce yürüyebiliyorlar. Babalarından para sızdırmaktaki başarılarına hala akıl erdiremedik ( Biz babalarımızın ceplerinden çalardık ). Biz erkekler yaptığında itici görünen bir çok davranış onlar yaptığında hoş görünüyor. Bütün bunların yanında bir de aşık olabiliyorlar, daha da şaşırtıcı olan.. Onlara deli gibi aşık adamları peşlerinde süründürüp kendilerinin burnunu boka sokan erkeklere köpek olabiliyorlar. Kadınlar demiştim, muhteşem canlılar. Erkekleri doğuruyorlar, adamları öldürüyorlar..

İnsanlar vardır,
Gelip geçerler hayatlarımızdan
Kimi depremlerle gider,
Kimi fırtınalarla…
Ben kalanlardan yanayım.
Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim,…
Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını…
- Şems-i Tebrizi

Atı alan Üsküdar'ı geçer de;
Ahı alan Sırat'ı geçer mi bilmem!... (B.Gökçe)

ne güzel demiş üstad:)

yoruldum be anne....
[YOUTUBE]bOpJXuQRScs[/YOUTUBE]

içimin içi geçti içim içimden geçti sevda adına türkülerim sustu umutlarım tükendi bilmiyorum ben neydim ne hale geldim geçmezmi sancılar hiç bilmiyorum dökemiyorum içimi anlatamıyorum susuyorum...

izmatir mezarlığımın ölülerine itafen....

[YOUTUBE]8j-IHZW6u-w[/YOUTUBE]

Farzet ki bir rüyaydım esip geçtim hayatından
Ya da bir yağmur, sel oldum sokağında..
Sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim..
Belkide bir rüyaydım senin için..
Uyandın ve ben bittim.
Orhan Veli

Ben bir acayip oldum. Gözüm kimseyi görmüyor, kimsenin kapımı çalmasını istemiyorum.” Sait Faik Abasıyanık

Ah! ne kahraman ne cesur ne güzel çocuklardır
her yeni günü ümitle nasıl kucaklardık...

[YOUTUBE]KIPUwWoK2Ag[/YOUTUBE]

Geri