SunSet'in Karalamaları

Konu sahibi son olarak 3105 gün önce görüldü
sevdiğim bir parça daha...

Yolun zorunu yürümüştüm ben
Tanıştığımız zaman
Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan
O yüzden tam olarak
Hissedemedin sen içimi
Hâlâ kulağımda çınlıyor
O alaycı kahkahan

Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın
Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından
O kadar taşkın o kadar açtın ki
Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından

Pişman olduğun zaman
Huzur bulduğun zaman
Zevke doyduğun zaman
Dönebilirsin

Ben yine burda olacağım
Yaralarını saracağım
Seni anlayacağım

biriktirdiğim özlemlerim var..
camdan düşler içinde biriktirdiğim onca özlemle baş etmesini bi şekilde başarıyorum sanırım bi şekilde durdura biliyorum içimdeki sızıyı yada durdurmuş gibi yapıyorum bilmiyorum özlemlerin en büyüğü içimi kavururken ne derece başarabildiğim de pek umrum da olmuyor açıkcası zamana yenik düşen hayaller gelmelerini beklediğim günler biriktirdiğim özlemler...

özür dilerim baba çok özür dilerim geçmişin telafisi olmuyor işte telefi etmeye çalıştığın yılları çocukluğumdan sor benden değil çocukluğumdan çaldıklarını şimdi teslim etmen pek bi anlam taşımıyor ki en büyük kaybımı hala verememişken kızmıyorum artık sana öfkelenmiyorum evet hala en çok sana kırılıyor kızın ben gögsümü gere gere ilk aşkım babam diyemedim baba...

bilirisin haksızlığa gelemem koparırım kıyametleri siz kıskançlık der geçersiniz içimdeki fırtınalara aldırmadan bilmedin baba en çok hangi rengi sevdiğimi en sevdiğim romanın adını en sevdiğim şarkıyı bilmedin baba hatta gecen güne kadar bedenimi bile bilmedin şaşırdım baba bana hep 2-3 beden büyük kıyafetler getirirdin gittiğin yerlerden 21 yılda ilk defa geçenlerde tam üstüme olan bi sweet almışsın baba..biliyormusun yıllarca olsun ben bol şeyler seviyorum diyen kızın aslından hepsinden nefret etti sadece senin gözünün önünde giydi onları seninle ilk savaşımız ideallerim oldu ilk çaldıkların sayılmaz ama en büyük hırsızlığın ideallerimi çalmak oldu biliyorum yersiz şimdi bunları yazıyor olmak dedim ya telafisi yok yaşanan yılların hep derdin ya hani kime çekti bu diye görmek istemedin ama ben senin kopyandım baba sana en çok benzeyen bendim öfkelerim hırçınlıklarım inatçılığım hatta ve hatta sakarlığım bile aynı sen baba anneme çok benzetirlerdi beni anneme görüntü benzesede huyum suyum tıpkı sendi baba ondan mı savaştık durduk dersin bir yanım sana karşı buz soğuk bir yanım har alev yaklaşamıyorum eski içtenliklerimle baba özür dilerim yılların telefisi yok baba.....

18,03,14...

gitmeye meyilli insanlar kalmayı bilmez yüreğim bunu öğrendiğine göre artık kapıları kimseye açmazsın umarım demek istemiyorum boyunun ölçüsünü alalı çok oldu biliyorum lakin uyarmadan edemiyorum ...

sevgili yüreğim artık sencede sevgisiz olma vakti gelmedimi biz beyin ile karar verdik uzun süre önce sevgi yok dedik buna uyacağını adım gibi biliyorum ama az önce de dediğim gibi uyarmakta fayda var...

aslında uzuuuuuun uzadıya yazacaklarım var ama bu gece içimizdeki huzuru kutlamaya karar verdim bak etraf pırıl pırıl tek bir toz tanesi bile yok evet şimdi sıkı dur o çok sevdiğin hemşirene kavuşmana sayılı günler kaldıı işte huzur buu :) şiiit sesizce eğlene dur sen :)

Kalp beyni dinlemiyor hayatım :)

kafamda onca düşünce onca fikir onca plan dönerken hangi birinden başlayacağım bilmiyorum...
kafam allak bulak bi günüm bi günümü tutmuyor aldığım kararlar kurduğum planlar yarıda kalıyor yav elimi attığım bir iştinde sonu gelsin bi işte ters gitmesin yok arkadaş yok benden bi cacık olmaz!

Kendimi kapattım kafeslere sus nedenini sorma
Üşüdüm biraz bu hainlikte git fikrimi sorma
Kendini yorma, sakın dokunma
Dipsiz kuyularda bir şeyler aradım dur adını sorma
Bir çığlık duydum çok uzaklarda (şşt) sakın korkutma
Ağladım sanma, boğulmam korkma....

bu ara içimdekileri anlatan şarkılardan biri sanırsam...

uyusam şimdi...
kapatsam gözlerimi...
vakti zamanı geçmiş olsa bir çok şeyin...
açsam gözlerimi...
bilsem hepsi geçti....

[YOUTUBE]2wocqRirEGs[/YOUTUBE]

971145_738574299509017_628970636_n.jpg

ve selim ışık diye bi gerçek var
[YOUTUBE]EqgEwpq_AXk&feature[/YOUTUBE]

umut..
başlı başlına bir yıkılış kimi zaman....
[YOUTUBE]1PUGR5IgMPs[/YOUTUBE]

her göz yaşı yenilgi değildir insan bazen daha fazla dayana bilmek için ağlar...K.TAZEOĞLU

[YOUTUBE]eWPGtZcbMkE[/YOUTUBE]

nazlımmm'a özel :)

[YOUTUBE]so6ExplQlaY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]99GyFmnH59s[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]6Wg_JpVHkio[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]jSvxE5eIUIQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]CtV6G6Xp0Xc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]XwmjEA8CJFk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]_2xI6i0XzGc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]lwud6b3G52Q[/YOUTUBE]

susarsın bazen ve çok sevdiğin kalemin kıpırdamaz olur öyle bir an gelir ki kelimelerin çalınmış olur... B.T

Geri