SunSet'in Karalamaları

Konu sahibi son olarak 3104 gün önce görüldü
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) Mavi, İkinokta..

hadi üyeleri anladım da 2 misafir kim :dusun:

:))) bilemiyorum valla da bumeragı yakacağım ya yada adres değiştireceğim suan tepem attı :D

Salı günü dersaneye gel de boş boş laf edem bende biraz daha gül bari :T:

sen boş laf edemen bana senin her sözün kıymetli bende :)
bi ara internette bi kız çocuğu okulunun altına dinamit döşenmesini istiyordu bende adamın birinin (optik olanın) evinin altına döşeteceğim sonunda :D

sen boş laf edemen bana senin her sözün kıymetli bende :)
bi ara internette bi kız çocuğu okulunun altına dinamit döşenmesini istiyordu bende adamın birinin (optik olanın) evinin altına döşeteceğim sonunda :D

03:26 benim alıcılar durdu :s Bir bok anladıysam arap olayım :dusun:
Atın beni forumdan :icon_yillarcaezildi

03:26 benim alıcılar durdu :s Bir bok anladıysam arap olayım :dusun:
Atın beni forumdan :icon_yillarcaezildi

anlatırım uzuuuuuun uzun komedilere şahit yazarım seni :D telefonu parçalamazsam tabi:D

ve şimdi git yat uyuuuuuuuuuu:uykucu:

ömer köroğlu gecesi oldu bu gece :)
[YOUTUBE]dtWfK_SyMkI[/YOUTUBE]

Kapatayım pc'yi telden dikizlerim seni :hih:

kalemimi kim tutuyor allah aşkına yazamıyorum onca kelimeyi dökemiyorum...

haslatıklı bir aşk sonu kalbini toprağa vermeye mecbursun ...

bu kaçıncı son söz sana bu kaçıncı kapıları kapatışım bilmiyorum korkakça kapıma gelene bin kapı kapatırım ben hala öğrenemedin yok işte istemiyorum seni yüreğin sağlam olsaydı ziyan etmezdin yılları benim ziyana vereceğim bir günüm dahi yok artık!

Kaybedilen güven erimiş çikolata gibidir, onu tekrar dondurmak için ne kadar uğraşırsan uğraş bir daha eski şeklini almaz. elif şafak

eee ne oldu şimdi bildiğim şeylerden bilmediğim insanlar bahsettide ne oldu değiştimi yerin yooo komiksin be çocuk:D

gitmeye meyilli insanlar kalmayı bilmez yüreğim bunu öğrendiğine göre artık kapıları kimseye açmazsın umarım demek istemiyorum boyunun ölçüsünü alalı çok oldu biliyorum lakin uyarmadan edemiyorum ...

sevgili yüreğim artık sencede sevgisiz olma vakti gelmedimi biz beyin ile karar verdik uzun süre önce sevgi yok dedik buna uyacağını adım gibi biliyorum ama az önce de dediğim gibi uyarmakta fayda var...

aslında uzuuuuuun uzadıya yazacaklarım var ama bu gece içimizdeki huzuru kutlamaya karar verdim bak etraf pırıl pırıl tek bir toz tanesi bile yok evet şimdi sıkı dur o çok sevdiğin hemşirene kavuşmana sayılı günler kaldıı işte huzur buu :) şiiit sesizce eğlene dur sen :)

düşünüyorum bazen neden şimdi diye neden tamda ileriye doğru sıçrayış yapacağım sırada birileri tutup çekiyor kolumdan ertelemeye gelmiyor hayat ileriye atılmak şart beklemeye almak zorunda olmak ne berbat bir hismiş öyle ...

Geri