SunSet'in Karalamaları

Konu sahibi son olarak 3105 gün önce görüldü

ha doğru hakaret edene yok bu güzel olmadı daha güzel söv diyeyim yüzüme tükürene yarabbi şükür tokat atana diyer yanağımı döneyim yok canım artık o eski salak burçin yok üzgünüm insan olmadığımı idda eden gider insan olanlarla muhattab olur tahamülüm yok artık ve bu insan aynı şeyi kaçıncıya yapıyor bitti ben gereken dostluğu gereken değeri fazlasıyla verdim bundan sonra 3 günlük dostlarıyla mutlu olsun kazığı yiyince de bana gelmesin kimse

bıdı bıdı dillere bak sen hele :icon_yillarcaezildiÇok biliyonnn sen :dusun:
Ben ne dersem o :hih:

bıdı bıdı dillere bak sen hele :icon_yillarcaezildiÇok biliyonnn sen :dusun:
Ben ne dersem o :hih:

içimdeki canavarı uyandırdılar ne yapayım ben yapmam gerekeni yaptım kuzum zaten daha üstüne konuşmaya gerek yok

siz mevzuya girmeseydiniz ben yazıcağımı yazıp konuyu kapatmıştım ki:D

Neden mi yazıyorum?
Aramızda kalsın, düşüncelerimden başka türlü kurtulma çaresi bulamadım henüz.

Friedrich Nietzsche

''Her Allah'ın günü acaba ne zaman beni bırakıp gideceksin'' diye korkarak yaşamamak için, bu kez ben gittim... Kalbim de yanan ateşi ellerimle söndürüp, yerine duygusuzluk gülleri diktim...
ömer köroğlu

içimde bilinmez bi huzur var bu gün ahh canlarım ahh kız kardeşlerim güne sizinle başlamak gibisi varmı ?

5509_659857024076313_911081332_n.jpg

1901560_659393744122641_260093939_n.jpg

nedenleri niçinler bırakalı çok oldu sonuçlar ile ilgileniyorum ben artık..
bana birazcık mola gerek...
ruhumu düşlerimi şaraba yatırdım...
ay karanlık gün doğumuna beş var hadi uyan uyanda gidelim buralardan...

b.t

birde allaha havale ettiklerim var benim ben değil rabbim sorsun dediklerim kimsenin yanına kalmaz yaptığı elbet hesap sorar yaradan ahım yok kimseye tek dediğim rabbim şahit herşeye benim sustuğumun benim görmediğimin duymadığımın hesabını rabbim soracak canımı yakan hakkıma el uzatan kim var ise rabbimle hesablaşsın benden helallik almaya gelmesin kapıma bizde helallik rahmetlinin ardından verilir oda şeytan elini ayağını çekti sadakası ...
b.t

sevgi bittikten sonra saygıda kalmıyormuş bak bunuda öğretmiş oldun bana

tabi güvende önemli zere güvenim yokken sana şimdi uğruma uçurumlardan atlasan dağlar aşsan denizler geçsen ne fayda içimde sana ait zerre yokken gözümde olurmu bunlar

ömer köroğlu iyidir hoştur candır can yakandır...
[YOUTUBE]yqGUQ0rQAYk[/YOUTUBE]

bazı insanlar bumerag gibidir ne kadar fırlatırsan fırlat geri gelir adres değiştirmek şart

Geri