Stres Altında Çalışabilir misin?

Konu sahibi son olarak 568 gün önce görüldü
Stres olmadığı zaman kendimi kötü hissediyorum

Stres fazla hırs yaratıyor bende.:)
O yüzden huzura ihtiyaç duyarım.
Kendi halimde çalışmak tercihim, daha iyi konsantre olurum.

Benim işim de beyinle hocam beden gücü de lazım biraz

Sen hep benden alıntı yapmaya alıştın artık.:P
Sana kas mı yapıyor acaba diye düşünmüyor değilim.:D
Benim işim beyinle yalnız. Beyin hücreleri için proje geliştirmek de güzel.:)
Ara sıra diyelim biz ona ;d
Aynen özellikle stresli pazara markete gidersem ;dddd
O zaman bol şeker tüketmeni tavsiye ederim extra olarak ;d

Ara sıra diyelim biz ona ;d
Aynen özellikle stresli pazara markete gidersem ;dddd
O zaman bol şeker tüketmeni tavsiye ederim extra olarak ;d
Oranlarsan senin ara sıran bana sürekli geliyor. Israr iyi bir şey değil.:)
Pazara, markete bol git, hatta yaşlı amca ve teyzelere de katkın olsun. Kasların gelişsin iyice.
Ekstraya gerek yok, şükür başarı belgelerim kafi.:)
Dünkü çocuk olarak sen daha işinde pişmemiş olabilirsin, yolun uzun senin. İyi bak kaslarına.:)

Oranlarsan senin ara sıran bana sürekli geliyor. Israr iyi bir şey değil.:)
Pazara, markete bol git, hatta yaşlı amca ve teyzelere de katkın olsun. Kasların gelişsin iyice.
Ekstraya gerek yok, şükür başarı belgelerim kafi.:)
Dünkü çocuk olarak sen daha işinde pişmemiş olabilirsin, yolun uzun senin. İyi bak kaslarına.:)
Valla dünden bugüne 33 yıl geçmiş, teşekkürler faydalı bilgiler için ;d

Valla dünden bugüne 33 yıl geçmiş, teşekkürler faydalı bilgiler için ;d
60-65 yaşında emekli olacağını varsayarsak daha 20 küsür yıl çalışacaksın.:)
Rica ederim. Büyüğün olarak yaşam tecrübesi sadece.:)

• Beğen
Tepkiler: Kim
O market poşetlerinin nasıl kas yapmayacağına inanmıyorsam, emekli olacağıma da inanmıyorum ;d
Ama senin poşetlerini zevkle taşıyabilirim ;d
İşte kendi inandığını dayatmaya çalışan biri daha.:)
Kaslarımı kendi poşetlerimi taşımaya borçluyum, bunu kaybetmek istemem. Sen de aile geçindirdiğin ve baba olduğun zaman anlarsın.
Ama yaşamadan bilemediğin şeylere inanmamakta da özgürsün.:)

İşte kendi inandığını dayatmaya çalışan biri daha.:)
Kaslarımı kendi poşetlerimi taşımaya borçluyum, bunu kaybetmek istemem. Sen de aile geçindirdiğin ve baba olduğun zaman anlarsın.
Ama yaşamadan bilemediğin şeylere inanmamakta da özgürsün.:)
Bu sadece benim inandığım bir şey, dayatma değil yanlış anlaşılmasın . Her neyse ben fazla alıntı yapıp rahatsız etmeyim , saygılar ;d

Bu sadece benim inandığım bir şey, dayatma değil yanlış anlaşılmasın . Her neyse ben fazla alıntı yapıp rahatsız etmeyim , saygılar ;d
Sen, siz inanın inanmayın, bu beni bağlamıyor. Yaşadıklarıma bakarım.
Nihayet fark ettiniz geç de olsa, rahatsızlık verdiğinizi.
Teşekkürler.:)

İşi düzgün ve zamanında bitirme stresi iyidir.Verimliliği artırır.hem de zaman güzel geçer. Tabi Türkiye şartlarında ne kadar mümkün? -.- uzun çalışma saatleri, ödenmeyen fazla mesai ücretleri, saçma sapan mobbingler.. işkence olur.

Disipline taviz sevmediğimden stresi salonun dışına bırakıyorum..45'lik yogacı teyzemde bile bu böyledir..

Kısaca bana her yol azim.f

stresi tetikleyen şeyler de önemli, evet.
bana bilinçli stres yaratırlarsa çalışırım ama yarı performansla...

• Beğen
Tepkiler: X
Çalışmam ve çalışmayı reddetmişliğim de vardır. Şunu daha net ifade edeyim çalışamam değil, çalışmayı tercih etmem.

Patronlar daha fazla kâr elde edecekler diye, müdürler/şefler övgüleri/primleri toplayacak diye çalışanların ve emekçilerin sahte bir rekabet ortamına sokulup psikolojilerinin bozulmasına sebep olanlara karşıyım. Beyaz yakalıları yıllarca bu söylemlerle sağdılar, sömürdüler. Binlerce insan her yıl sırf bu sebeplerden ötürü ruh sağlığı ile ilgili tıbbi destek alıyor, ilaç kullanmak zorunda kalıyor. İnsanlar verimlilik adı altında yıllardır sistematik mobbinge maruz bırakılıyor. İşin daha da acı tarafı bütün bunlar ülkemizde inanılmaz normal karşılanıyor, rahatsız olanlar da sistemin dışına itiliyor.

Geri