KaraBiber
Platin Üye
-
-
-
-
Yani bizim işler çok fazla sürekli sıkıştırcaz seni demek istiyorlar :28:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İş ortamı her ne kadar rahat olsada her daim streslidir.Para kazanmak kolay değil, stressiz bir işi sevmem monoton ve düz tip insan profili çiziyor..getir ismail götür ismail..@Srcn bey sizde çalışırken stres e maruz kalıyor musunuz ? Ya da stres sizin performansınızı etkiliyor mu acaba?
Güzel ifade etmişsiniz. Heyecansız bir iş yaratıcılığı yok eder. Dogru anlamışmıyım Srcn bey ?İş ortamı her ne kadar rahat olsada her daim streslidir.Para kazanmak kolay değil, stressiz bir işi sevmem monoton ve düz tip insan profili çiziyor..getir ismail götür ismail..
Stres altındayken dahada pozitif geliştirebilir insanlar kendilerini, ben kaos ve stres zamanlarında daha iyi performans veren iş arkadaşlarını tercih ederim.Buda yaratıcı ve zorlukla mücadelede başarılı tiplerdir.
Benim performansımıda olumlu etkiler, adrenalin seviyorum.
Acı çekiyorsan tadını çıkart , hissiz yaşıyor insanlarGüzel ifade etmişsiniz. Heyecansız bir iş yaratıcılığı yok eder. Dogru anlamışmıyım Srcn bey ?
Bu tespit üzücü çokta haklısınız evet. İnsanlar robotlaşıyor. Peki siz hissediyor musunuz ? Belirti varmı ?Acı çekiyorsan tadını çıkart , hissiz yaşıyor insanlar)
Ne iş yapıyorsun?Zaten stresli bir işte çalışıyorum ;d