Stres Altında Çalışabilir misin?

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü
Yani bizim işler çok fazla sürekli sıkıştırcaz seni demek istiyorlar :28:

Bizim Is stress Zaten :D
Birgün birsey olmadimi diyorum bugün dogru gün degil belli
Birsey olcak

Biz İstanbul'da hep öyle çalışıyoruz. Şehir stresli bir defa.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Stresli ortamları sevmiyorum ve pek çalışabileceğime de ihtimal vermiyorum. Herkes işini hakkı ile yaptığı zaman stres yaşayacak bir durum da olmaz fakat çalışma ortamında bazen gereksiz yere sorun yaratmaya çalışan insanlar da çıkabiliyor.

Stresli iş ortamı bir tarafa hayatın her alanında, gergin insanlarla işler çok daha zor ilerler ve bu sebeple uzak durmayı tercih ederim.

@Srcn bey sizde çalışırken stres e maruz kalıyor musunuz ? Ya da stres sizin performansınızı etkiliyor mu acaba?

@Srcn bey sizde çalışırken stres e maruz kalıyor musunuz ? Ya da stres sizin performansınızı etkiliyor mu acaba?
İş ortamı her ne kadar rahat olsada her daim streslidir.Para kazanmak kolay değil, stressiz bir işi sevmem monoton ve düz tip insan profili çiziyor..getir ismail götür ismail..
Stres altındayken dahada pozitif geliştirebilir insanlar kendilerini, ben kaos ve stres zamanlarında daha iyi performans veren iş arkadaşlarını tercih ederim.Buda yaratıcı ve zorlukla mücadelede başarılı tiplerdir.
Benim performansımıda olumlu etkiler, adrenalin seviyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Stres tanimina ve stresi olusturan etmenlere bagli. Patron mu , calisma kosullarimi , musterimi , is arkadasimi, çevresel faktorlermi? Hepsi birden mi hicbirimi?

Tabi ki kimse tercih etmez boylesi bir durumuda, sevdigimiz meslegi yapmak gibi bir terchimiz cok yok TR’de.

Zamanibda calistik olmuyo kardes. Belli bi sureden sonra patrron mudur tanimiuosun basliyosun hepsine sana yakismayan tavirlar oluyo birde sonradan birsey olmamis gibi davranmalari iyice ters tepiyo bana.

Stres iyi drgildir insani gelistirmez, daha da koreltir heleki birde mecbursan o ise kisiliginden taviz verirsin ki en kotusu bu.

O acidan az stres en temizi.

Stres olmazsa olmazimdir. Hayatimin her alaninda mevcut sagolsun yoklugunu hissettirmez.

İş ortamı her ne kadar rahat olsada her daim streslidir.Para kazanmak kolay değil, stressiz bir işi sevmem monoton ve düz tip insan profili çiziyor..getir ismail götür ismail..
Stres altındayken dahada pozitif geliştirebilir insanlar kendilerini, ben kaos ve stres zamanlarında daha iyi performans veren iş arkadaşlarını tercih ederim.Buda yaratıcı ve zorlukla mücadelede başarılı tiplerdir.
Benim performansımıda olumlu etkiler, adrenalin seviyorum.
Güzel ifade etmişsiniz. Heyecansız bir iş yaratıcılığı yok eder. Dogru anlamışmıyım Srcn bey ?

Tam ciddi olacağım bir gülme geliyor

Normal şartlarda çalışmıyorum xd stres altında çalışmak mı yokkk hiç sağlıklı değillll deliyim

Geri