Stres Altında Çalışabilir misin?

Konu sahibi son olarak 568 gün önce görüldü
Stres benim için partner gibidir. Altında da çalışırım, üstünde de çalışırım; yanında yöresinde de çalışırım.

Kronik stresin ne calisma hayatina ne de kisisel hayata bir yarari var. Guya onemli bir faktormus gibi sunulmasina karsiyim.

Bundan sonraki is kosullari icin de mumkun oldugunca, stres seviyesi az, is ve yasam dengesini tutturabilecegim yerlerle devam edecegim.

Is stresi beni motive eder, ama is arkadaslarinin verdigi stres yorar.

yüksek stres seviyesi, paniğe kapılmama yol açıyor. aptalca bir kıskaca alıyorum kendimi. beni çalışma arkadaşlarımın stresi de etkiliyor misal. ben kendimi normal şartlarda iş hayatında sakin olarak tanımlarım ama yüksek stres, çalışma ortamındaki huzursuzluk, yöneticiye güvensizlikle çok zor baş ediyorum. bunları yaşadım. son 1 senedir iyiyim, neyse yaşadık stresin de en kralını yaşadık

güney saha deniz komutanı tuğamiral bilmem kim gelecek diye bizi alayın içinde bir parka resmen kilitlemişlerdi ortalıklarda bi sakarlık yapmayalım diye.
sırada beklerken birkaç kişi wc için izin istemişti. ben de nasıl sıkışmıştım, nasıl sıkışmıştım biliyor musunuz; anlatamam, resmen mosmor olmuştum. çavuşa dedim böyleyken böyle.
laubali bir şekilde git işte şurdaki çalıların orada bi yerde hallet...
lan dedim nasıl yaaa11!!1!111
biraz utangaç, biraz ürkek ve biraz da gergin bir şekilde gittim oradaki çalıların yanına.
yapamadım tabi...
stres altındayken değil çalışmak, çişimi bile yapamıyorum olum ben......

bkz: her limanda bir sevgilisi olan bıçkın bahriyeli

Geri