Nyctophilia
Platin Üye
Stres olmadığı zaman kendimi kötü hissediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gazete satıyorum ;dNe iş yapıyorsun?
Stres kas yapıyormuş ;dStres fazla hırs yaratıyor bende.
O yüzden huzura ihtiyaç duyarım.
Sen hep benden alıntı yapmaya alıştın artık.Stres kas yapıyormuş ;d
Ara sıra diyelim biz ona ;dSen hep benden alıntı yapmaya alıştın artık.
Sana kas mı yapıyor acaba diye düşünmüyor değilim.
Benim işim beyinle yalnız. Beyin hücreleri için proje geliştirmek de güzel.![]()
Oranlarsan senin ara sıran bana sürekli geliyor. Israr iyi bir şey değil.Ara sıra diyelim biz ona ;d
Aynen özellikle stresli pazara markete gidersem ;dddd
O zaman bol şeker tüketmeni tavsiye ederim extra olarak ;d
Valla dünden bugüne 33 yıl geçmiş, teşekkürler faydalı bilgiler için ;dOranlarsan senin ara sıran bana sürekli geliyor. Israr iyi bir şey değil.
Pazara, markete bol git, hatta yaşlı amca ve teyzelere de katkın olsun. Kasların gelişsin iyice.
Ekstraya gerek yok, şükür başarı belgelerim kafi.
Dünkü çocuk olarak sen daha işinde pişmemiş olabilirsin, yolun uzun senin. İyi bak kaslarına.![]()
60-65 yaşında emekli olacağını varsayarsak daha 20 küsür yıl çalışacaksın.Valla dünden bugüne 33 yıl geçmiş, teşekkürler faydalı bilgiler için ;d
O market poşetlerinin nasıl kas yapmayacağına inanmıyorsam, emekli olacağıma da inanmıyorum ;d60-65 yaşında emekli olacağını varsayarsak daha 20 küsür yıl çalışacaksın.
Rica ederim. Büyüğün olarak yaşam tecrübesi sadece.![]()
İşte kendi inandığını dayatmaya çalışan biri daha.O market poşetlerinin nasıl kas yapmayacağına inanmıyorsam, emekli olacağıma da inanmıyorum ;d
Ama senin poşetlerini zevkle taşıyabilirim ;d
Bu sadece benim inandığım bir şey, dayatma değil yanlış anlaşılmasın . Her neyse ben fazla alıntı yapıp rahatsız etmeyim , saygılar ;dİşte kendi inandığını dayatmaya çalışan biri daha.
Kaslarımı kendi poşetlerimi taşımaya borçluyum, bunu kaybetmek istemem. Sen de aile geçindirdiğin ve baba olduğun zaman anlarsın.
Ama yaşamadan bilemediğin şeylere inanmamakta da özgürsün.![]()
Sen, siz inanın inanmayın, bu beni bağlamıyor. Yaşadıklarıma bakarım.Bu sadece benim inandığım bir şey, dayatma değil yanlış anlaşılmasın . Her neyse ben fazla alıntı yapıp rahatsız etmeyim , saygılar ;d