ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajlarından gördüğüm kadarı ile espritüel bir yapısı var.
Bununla birlikte; forumda uyuz olduğu insanlar olduğunu da düşünüyorum.
Son derece profesyonel şekilde pusuda bekliyor avlarını. Düşmeyin derim :p
hiç sevmiyorum onları hiç.
yalnız av kısmına katılmıyorum. ı ıhh. no! djkfgdf
kendisinden çok daha güzel olmama rağmen beni hiç kıskanmadı.......
çünkü sen semt oturuşunla bile güzelsin <3 bir insan ancak bu kadar güzel çömelebilirdiii.

Kendisi beni övmüş. Forum jargonunda biri senin konunu uplayıp övüyorsa iade-i ziyaret yapılır. İnsanlar genelde forumda cool davranır reelde hareketlidir ama stock tam tersi reelde cool forumda hareketli. Kendisini sever sayarız. Ben stock diyorumfkf

hayatta tanıdığım en olgun, acık görüslü insanlardan. sunu anlatamam diyebileceğim bir sey yok sanırım. normalde telde uzun konusmayı sevmem ama dilanla konusurken zaman iki kat hızlı geciyor.s evet dilanla.kjghdfj bugün k***iliğimizin 65. günü. niye böyle bir hesaplama gereği duydum bilmiyorum. belki de cok askkkkkk<3

Hilal sıpoylır verip adının dilan olduğunu söylemiş boyuda 1,65 falandır diye tahmin ediyorum pazılı tamamlamak bana düştüğüne göre güzel olma ihtimalinide göz önünde bulundurmak gerekebilir.

Merebe dilan , güzelmisin ?

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendini beğenmiş olmasının yanı sıra taraflı bir yaklaşım sergiliyor..

Tanri vergisi stok carpismayin hilalle guzellik konusunda :)

Kusurlarını kabul edebilen biri..

Avatarını değiştirmesi gerekiyor. Pareidolia yüzünden sürekli 2 kez bakıyorum.
Neşeli ve arkadaşlarına karşı fazla savunmacı

Kizin konusunda bile kavga cıkmış...
Bir forumdan daha tanıyorum kendisini ilk orada gördüm zaten ne yalan söyleyeyim arada yıldızımız barışmıyordu ama vefalı biri. Benden pek hoşlanmasa da canı sağolsun ben seviyorum kendisini üzgünüm kötü haber verdim ama olsun.....

Sinsi bana en son söylenecek şey karşındayım bebişkom :) 3,99/4 kaç çıkıyor:) Ben övim mi seni yanlış övünüyosun?

Buralardayız yaşayıp görürüz sırf bnm sevineceğimi düşünerek ona katlanamazsın..

Zeki olduğunu sanıyor, ben de zeki olduğunu düşündükleri için zeki olabillir diye düşünmüştüm kararımı verdim diil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri