ÜSözlük Stockholm Sendromu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee nerede stalk hanım... neden yoksunuz stalk hanım??
Şurada birlikte saçmalayabilecek kaç kişiyiz efendim.
Gelsenize...

Bak ya :D
Stolk'cum görüyor musun? Kendi nick'ne bakmadığı gibi yine beni gölgeledi. Shjks

Ben nasıl seni gölgelemeyi başarıyorum anlamadım , kızcağızın konusuna boş post attıyorum senin yüzünden

Şimdi ben sana yazarken nasıl spoiler vermeyeceğim bilmiyorum.
Ben bu güzel insanı yaklaşık 6 yıldır tanırım. İlk tanıştığımda bana bunu bir kötülediler ki of of. Ama sonra ben tanıdığımda o güzel yüreğini gördüm. Benim için her zaman çok değerli bir dost oldu. Derdini,sırrını paylaşabileceğin seni saatlerce dinleyen ve fikirlerini söylemekten çekinmeyen birisi. Ama şu var konuşmasına izin vermeyin. Önce siz anlatın yoksa saatlerce konuşabilir:D Ama o konuşurken siz tabi kaç saattir onu dinlediğinizi anlamazsınız ve hayran hayran dinlersiniz. Görüldüğü üzere çok zeki , eğlenceli ve tatlı birisidir. Değerlidir ve öyle kalacak..

aslında buraya paragraf paragraf yazarım da. şimdi değil. hayır zamanı değil. daha gelmedi. eminim ki neden böyle yazdığım bile sorgulanacak. sabah saatlerinde yazıyorum ki pek kimseler görmesin falan. beni çekiyor demiştim en son. evet ben de stock'un rüzgarına kapılanlardanım. birbirimizi geç bulduk belki, belki zamanı değildi.. iyi ki buldum, en az benim kadar deli.. deliciğim gfhdfj mıncırdım yanaklarını:* yine gelicem..bye

Mesajlarından gördüğüm kadarı ile espritüel bir yapısı var.
Bununla birlikte; forumda uyuz olduğu insanlar olduğunu da düşünüyorum.
Son derece profesyonel şekilde pusuda bekliyor avlarını. Düşmeyin derim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri