ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizin konusunda bile kavga cıkmış...
Bir forumdan daha tanıyorum kendisini ilk orada gördüm zaten ne yalan söyleyeyim arada yıldızımız barışmıyordu ama vefalı biri. Benden pek hoşlanmasa da canı sağolsun ben seviyorum kendisini üzgünüm kötü haber verdim ama olsun.....
bence yeni bir sayfa açabiliriz Aze? İkimiz birden sevinebiliriz; göğe bakalım diyorum...

ayy MoRR sakız gibisin ya. yapıştın bırakmıyorsun. skldjf

bence yeni bir sayfa açabiliriz Aze? İkimiz birden sevinebiliriz; göğe bakalım diyorum...

ayy MoRR sakız gibisin ya. yapıştın bırakmıyorsun. skldjf

Çok önemli biri misin ki bunu düşündün:) sen bana yazmadan önce varlığından bi haberdim bir de gelip böyle konuşmanız beni öldürüyor:)

Buna cvp yazmazsan bitmiş olur. Düşünemiyosan sölim istedim..

Canımın aşırı sıkkın ve enerjimin olmadığı 5. Günün şafağında Doğu ya baktım, onu gördüm... O gün bugündür Seda Sayan dinliyorum Allah ından bul...........

an itibariyle sinsileri sevindirmemek adına bana katlandığını öğrendiğim ama sevgimden bir şey eksilmeyen üye kişisi. :D(haqlı çekilcek çile değilim.)

O sevimsiz hallerini bile özledim ahahaha. Esprili birisi, mizahi dili de güzel aslında ama çevresi kötü :) eskiden böyle miydi.. ah şarkılar kulağımda çınlıyor.
Neyse gelmesi yakındır fazla duygusallık yapmayalım, her an içinden canavar çıkabilir.

minnos baslayan iliskimiz pis bi seviyede demek istedim ama biz zaten 21 cnmda yakınlastık. hic bizi yakınlastıran seyi düsünmüs müydün dilan? düsünme. her gün daha serefsiz bi yönümüzü kesfediyoruz. of aradıgım arkadaslık iliskisi<3 of cok seviyorim leyyyyynn!

Stockholm hanım beni özledğinizde size şarkı söylemiştim..... Damardan girip kalbinizden cıkmıştım..... Şimdi ben de sizi özledim... hadi bakalım.........

mersi.
kralice olduğunu bilip sana kralice demesi ve benim en sevdiği arkadaslarımı sayarken ilk sırada seni söylemesi(zaten iki kisi söylüyor asjdjsjsj) konusmadan bile sevdirmissin kendini ulem be......
Semo olsaydı ; sihirli mantar derdi. sdklfj ısıracağım onu gelince. (seni de dfgjk)
Yakisikli kenar mahalle forveti.
Eski nickiniz neydi la sizin.
Layık olmaya çalışacağım.

İlk foruma girdiğim zamanlar manasız manasız atışıyorduk. Artık manalı manalı atışıyoruz... Ama ben te o zamanlar diyordum muhabbeti sağlam bu gacının diye. Kendi kendime diyordum ama... Mersi ne be?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri