ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hds güldüm ama size değil Stockholmsu hanımcım hala "şarapsız evladıyım" sohbetinde kaldım ben kjdsk

bu aralar en çok okuduğum üyelerden biri o, yazsa da okusam modundayım. en son Amelie'yi böyle takip ederdim, zalımın kızı terk etti forumu.

kocaman bir kalp bıraktım buraya çünkü ben biraz minnoşumdur djks :BrzP2G:

Son düzenleme:
İlk tanıdığımda çok sevmezdim ama sonradan sevdim dediğim üye. Burdan stockholmcüğüme, durdukça alışılan su muamelesi, giydikçe açılan ayakkabı muamelesi yaptığım için özür dilemek isterim, ama neden dileyeyim değil mi? Kalp kalp.

Edri belki komik bişey yazmıştır diye geldim, hiç bir fikrim yok kendisi hakkında.

Allahın cezasını ben de daha çok sevmiştim
Daha öyle çok tanıyamadım o yüzden [ARGO]by[/ARGO] şimdilik
Ay ben bunla çok oynarım ha djjskaka

[ARGO]ben de seni seveceğim , ay bunu argo şeysiyle yazınca küfür gibi oldu ama ben güzel manada yazdım hsjsja[/ARGO]

Bu rumuzu herkes tasiyamaz.
Bir adaptasyon bilinci,bir herseye ragmen yasama gücü vardir.

Şimdi ben size Stockholm Sendromu anlatmaya kalksam sayfalarca yazmam gerekebilir. Uzun yıllardır tanıdığım,dostluğuna inandığım ve dertleşebildiğim nadir insanlardan kendisi. Saatlerce sıkılmadan her konuda konuşabileceğin,sohbeti güzel, arkadaşlığı özel birisidir. Diğer özelliklerini defalarca yazmışlar ve her yoruma katılmamak mümkün değil.

Ben bu hanimefendiyi gercekten sevdim, espriler yerinde aklima su satirlar geliyor sanirim size yazilmis hanimefendi.

Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun
İşimiz muhabbet efkarı yok bunun
Arada bir dilimiz sürcer ise affola
Susmasını biliriz de kemiği yok bunun
Niyetimiz kimseyi kırmak değildir
Şuradakini buraya koymak değildir
Arada bir zülfü yare dokunduk
Tam yerine rast geldi manzara koyduk

Forumu en eğlenerek yaşayan hatun:)
Mizah yönü çok güçlü
Allahın cezası nicki çok hoştu.
Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri