Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gacının kendini anlatma şekli ile davranışları assssla uyuşmuyor. Arkadaşlar bakın benden daha fazla midesiz, daha fazla anksiyete olmanızı kaldıramıyorum. Yapmayın....
Zamanında ak dediğim insanın bok çıkması beni çok üzüyor ya. Bok dediğim ama ak çıkanlar olunca piremmmmsesler gibi hatamı telafi ederim. Böyle de rich biriyim.. Gönlüm rich kadjsjdj
Baş köşede değil belki ama en azından kanalizasyonda da değil. İlk görüşte bok olduklarına karar vermek benim önyargım sonuçta.
Ama ak dediklerim bok çıktıkları an direktttt imha.
oha aşırı ciddi konuştum........
Şu konuya ne zaman girsem birilerine laf sokma mecburiyeti hissediyorum oldlar bilir hdjajdj
Bugün karışık ızgarayı tavukla yapan çakma kebapçılara laf sokçam. Az işinize saygınız olsun be. Tavuk nedir mıgolar? 2 tavuk şiş 2 köfte oldu sana karışık ızgara. İyrençsiniz iyrenççççç.
Bu da ayri bir değişik. Millet kendilerinden rahatsız olduğunda “görmek istemiyorsanız engelleyin” diyor, ama kendisi forum içi gruplaşmaları “çirkin” buluyor.
E şey yap, mesela; Engelle?
Millete verdiğin aklı kullan? Ayyyyy nelerle uğraşıyorum ya
Dur ya diğer mevzu hakkında biraz daha eğleneyim kesmedi kadjajdj
Sen “ayyy görmek istemiyorum bu insanları, hepppsi terbiyesiz hemmmen block” kafasında gez. Kaos çıkınca “ay ikisi de engelli ben de nolmuşşşşş” diye açıkça soracak kadar yüzsüz ol sjdjsjdjsjdj
Tanrığğğğğmmmmmm
Bu şeye benziyor; bu konuda laf sokulduğunu bile bile merakından çatlayıp konuda tüm yazılanları okuyan, sonra bu konudan şikayet eden tayfa. E BAKMA KARDEŞİM?
Tatilde bile kaosun göbeğine düştüm ajjdjsjd
Alt tarafı site toplantısı yapıyorlar. “şimdi sizlere yönetim kurulu başkanımızı takdim edeceğim” diyor Selda Bağcan tipli teyze. Yönetim kurulu başkanı site yöneticisi oluyor ajjsahhd
“Bu önemli toplantı sonrası faaliyet raporlarınızı doldurmanız bizim için çok önemlidir” diyor yönetici amca.
Faaliyet raporunda toplantıya katıldıklarına dair imza attıkları kağıt sjfjsjjd