söylemezsem çatlarım xd

Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
İşsiz tespitlerim vol 2;
Eğer evlenmeden önceki soyadımı da kullansaydım adım ve soyadım tam 29 harfli olacaktı.

Gacının kendini anlatma şekli ile davranışları assssla uyuşmuyor. Arkadaşlar bakın benden daha fazla midesiz, daha fazla anksiyete olmanızı kaldıramıyorum. Yapmayın....

Yeni tanıyan der ki; Aaaaa ne kadar da saf iyi niyetli rich biri shdjsjdj
Aslında olan; Neyse......... Sunuculara davet edin şu kızı enerjisini atsın :emoji_face_palm:

Zamanında ak dediğim insanın bok çıkması beni çok üzüyor ya. Bok dediğim ama ak çıkanlar olunca piremmmmsesler gibi hatamı telafi ederim. Böyle de rich biriyim.. Gönlüm rich kadjsjdj

Baş köşede değil belki ama en azından kanalizasyonda da değil. İlk görüşte bok olduklarına karar vermek benim önyargım sonuçta.
Ama ak dediklerim bok çıktıkları an direktttt imha.
oha aşırı ciddi konuştum........

Şu konuya ne zaman girsem birilerine laf sokma mecburiyeti hissediyorum oldlar bilir hdjajdj
Bugün karışık ızgarayı tavukla yapan çakma kebapçılara laf sokçam. Az işinize saygınız olsun be. Tavuk nedir mıgolar? 2 tavuk şiş 2 köfte oldu sana karışık ızgara. İyrençsiniz iyrenççççç.

Missss gibi kendi konum varken niye başka konularda laf sokuyorsam aaaa deli miyim neyim ayol?

Bu da ayri bir değişik. Millet kendilerinden rahatsız olduğunda “görmek istemiyorsanız engelleyin” diyor, ama kendisi forum içi gruplaşmaları “çirkin” buluyor.
E şey yap, mesela; Engelle?
Millete verdiğin aklı kullan? Ayyyyy nelerle uğraşıyorum ya :emoji_massage:

Dur ya diğer mevzu hakkında biraz daha eğleneyim kesmedi kadjajdj
Sen “ayyy görmek istemiyorum bu insanları, hepppsi terbiyesiz hemmmen block” kafasında gez. Kaos çıkınca “ay ikisi de engelli ben de nolmuşşşşş” diye açıkça soracak kadar yüzsüz ol sjdjsjdjsjdj
Tanrığğğğğmmmmmm

Bu şeye benziyor; bu konuda laf sokulduğunu bile bile merakından çatlayıp konuda tüm yazılanları okuyan, sonra bu konudan şikayet eden tayfa. E BAKMA KARDEŞİM? :emoji_relieved:

Evvvvetttt meşhur “banlanınca çok tatlı duruyor” avatarıma dönmüş bulunmaktayım.
Forumsalcıların gözü yaşlı, ifciler nalaka ya diyurrrrr

o son Kürtçe ses kaydını atmıcaktım sileksıbıl Lanetişko’ya...
dayanamadı gitti çocuk..

Game of thrones’i bitirdiğime göre sefil hayatıma geri dönebilirim. Ah Müge, üzümlü kekim kim bilir neler kaçırdım :(

Alavarez’e yeni favorimin bu olduğunu nasıl açıklayacağım.... ahshahsj

Ahlayıp vahlayıp ohladıktan 5 dk sonra güme gitmek mi :emoji_scream::emoji_smirk:

Tatilde bile kaosun göbeğine düştüm ajjdjsjd
Alt tarafı site toplantısı yapıyorlar. “şimdi sizlere yönetim kurulu başkanımızı takdim edeceğim” diyor Selda Bağcan tipli teyze. Yönetim kurulu başkanı site yöneticisi oluyor ajjsahhd
“Bu önemli toplantı sonrası faaliyet raporlarınızı doldurmanız bizim için çok önemlidir” diyor yönetici amca.
Faaliyet raporunda toplantıya katıldıklarına dair imza attıkları kağıt sjfjsjjd

Ekli dosyalar

• F54EDEA8-C13E-4720-906E-9FC7D705CBC8.jpeg
    F54EDEA8-C13E-4720-906E-9FC7D705CBC8.jpeg
    978.6 KB · Görüntüleme: 10
Geri