Başak
Altın Üye
-
-
-
-
Siz bu konuda neler olacağını çok iyi biliyorsunuz :XydXRO:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birileri demis Basak oldu..
Ooooo Başak hoş geldin.
Konu derhal kitlenmelidir.
:200embp:
Eyer ki forumun bekasını düşünüyor isek. İsek değilsek, kitlenmemelidir.
Olsada bilsek. :p
Herkes kahvesini koyuyo ama kimseden bi hareket yok.
Firtina öncesi sessizlik.
şimdi yazsınlar "kökeni genetik olan bir şeyi terapi ile farmasötik yöntemlerle değiştiremezsiniz çünkü merkür satürn üzerinden akrep burcuna geçiş yapıslkdfjgkfdlskdfjghgkfdfj" :sdfa::sdfa:
oooo Aişa'm, hoş bulduk sen de hoş geldin.
numaran değişti sanırım, twit hesabın da kapalı. yay burcuna dair yorumları söyleyemediğim için çatladım............ :1578512basiuatr3h:
Vay diz alavarez dolaverez, selammsss dhatlu qhıs. :m24:
imzamda hz. kuş reis gözükmüyor oluşuna neden kimse isyan etmedi???
Kız Mastor, buldun türbe yeşili forumu hemen mümünlük moduna geçtin di mi?
Şırdanlara gelesin................
tabii sen istersin. görmedin o çileli günleri, forumsal üyeleri neler çekti benden :11111:
Süri sence bu sefer neyden banlanırız? Şıkları veriyorum;
a) forum yönetimini zan altında bırakmak
b) başka forumlardan gelen şikayet
c) muradımın öyle istemesi
d) yay burcunun yükselenin ban olması
e) "söylemezsem çatlarım xd" isimli konusunda yasal suç teşkil edecek şekilde post paylaşımı
:m24:
bilmeyenler bekliyor, bilenler şimdiden muradıma özel mesaj atmaya başladı :sdfa:
bu arada benim full hd mıkteşem avatarım neden capon animesi gibi pikselli ve beni ben yapan imzamdaki kuş neden resim olarak gözükmüyor? bizi bi geliştirebilir misiniz piliğğğssss??
:1578512basiuatr3h:
- Avatarların boyutunu 120x120 yaptık. Şu anda resmi 120x120'e çevirmeye çalişiyor. Sağa sola çekiyo yani resmi. Bunun benim tarafımda 2 çözümü var;
1-) Resmi bozmadan göstermesi;
![]()
2-) Resmi sağa sola çekiştirmeyip, resmi ortalaması boyutunu bozmaması;
![]()
120 x 120 yaparak tekrar upload ettim fekat sonuç yine aynı:XEJRGD:
forumsal temasını kullanıyorum ondan ötürü şoolmuş olabilir mi acebaa?
Twitti kapadım. Numara değişmedi de özel sebeplerden başka noya geçmiştim. Anlatırım bir ara. Naber ya gördüğüme sevindim. Zayıflayınca çok güzelleşmişsin be.
Onun boyut 200x200
Başak hepsi olsun bari hsjsbskyk
bak anlatırım bi ara diyip anlatmadığın her an acı çekiyorum aişa şsalkdf
iyiyim minnoşum, haberin vardır belki şu bünyeden bir insan evladı çıkaracağım inş.
hormonlarımın tavan yapmasının etkisiyle kime sarayım diye bakınıyorum :asilkiz: