söylemezsem çatlarım xd

Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
Mail atan olmadı??? Andjsjdjdj

Ahahahahaha şimdi andık ya geçen günkü gibi gelmesin :3:
Tekrardan hoşgeldin Başak avatarını da ekle sağlama alalım daha uzaklaşma ahaha
-o smiley niye öyle oldu ya ağzını kapatan maymunu seçmiştim ben neyse-

Ahahahahaha şimdi andık ya geçen günkü gibi gelmesin :3:
Tekrardan hoşgeldin Başak avatarını da ekle sağlama alalım daha uzaklaşma ahaha

Şimdi eklemeye çalışıcam yine Japon animeleri gibi 1 piksel duracak bulanık bulanık. :OdvV24:
Sonra Başak niye Lanet ‘ e sövüyor olacak :XydXRO:

• Beğen
Tepkiler: Aze
Saçma bir şekilde aşırı eylengeçli kajdjjddjdj
Lanet’in kankisi olmak bunu gerektirir <3333

464a4843cda.png

2 ay sonra basak; ay bu cocuk susmuyo ya...
Edit: basak sen analigi biraz daha yasa sonra gel 5 kisiyi gozume kestirdim...

Müge anlıdan bahsetmediğimi anlayanlar gerçek dostlarımdır xddd
Canımsınız minnoşlar ajdjdjdj <3

Deniz hanım ağlamak yerine “anne acıktım” deseniz? Bu işi medenice çözebiliriz bence.
Ben ağlıyo muyum babandan çikileta isterken? Azcık anana benze. Sen yaysın kendine gel....

Çernobil neymiş şu bezlerin yanında. Şimdi Ameriga düşünsün :kaç:

İçinden geçeni söyle konusu yetmiyor bana. Bir konu yazarken başka bir konu geliyor aklıma. Hem buraya herkes bakmaz burda rahat rahat anksiyete bozukluğumu yaşayabilirim....

Şu ban affı konusunu da iyice kader mahkumları affına çevirdiler ha. Yok şöyle olsun yok böyle olsun sanki ağırlaştırılmış müebbetin affını konuşuyoruz skrjsjdj
Tatava yapma kardeşim oyla geç. Hayret pişi.

Deniz nabıo bizim efe geyy demeyi öğrenci adam direkt ne olursan ol gelci çıkck xm

Deniz nabıo bizim efe geyy demeyi öğrenci adam direkt ne olursan ol gelci çıkck xm

Deniz ile bugün Müge anlı kavgası yaptık. Ben Fero dinleyip karpuz peynir yerken iyi, Müge anlı’ya gelince piremsesliği tutuyor. Aaaaa deli midir nedir.
efe çiçeyim ya<333 gey derken başka bi anlamda söylüyor olabilir iqiz, durduk yere homofobi linçi yemeyelim jsdjsjdj

Deniz ile bugün Müge anlı kavgası yaptık. Ben Fero dinleyip karpuz peynir yerken iyi, Müge anlı’ya gelince piremsesliği tutuyor. Aaaaa deli midir nedir.
efe çiçeyim ya<333 gey derken başka bi anlamda söylüyor olabilir iqiz, durduk yere homofobi linçi yemeyelim jsdjsjdj
Onjoadojdhpoığfıjfoefqu jsnsjsjsjshshshs :D çocuk sana doğar doğmaz mesajını vermiş aslında (nah işaretli foto :D)

Onjoadojdhpoığfıjfoefqu jsnsjsjsjshshshs :D çocuk sana doğar doğmaz mesajını vermiş aslında (nah işaretli foto :D)

aaaa uyku mu sana sana sana nah uyku demiş resmen de ben anlamamışım bardakçım( :::::
Ya bi git şuradan seni görünce taklit yapasım geliyor sjdjsjdjsj

Geri