Hatem
Elmas Üye
Hamilelik zor, Doğum sonrası zor. Bebişin inciğiydi cıncığıydı, kırkıydı, beziydi, mamasıydı, ıslak mendili idi Hızır idi yunus idi. Babalık daha zor. İşte bile sanki korku filmindeymişim gibi bebek ağlama sesleri duyuyorum. Eşimle en son 4 ay önce film izleyebildik. Yemek saati denen bir şey kalmadı artık, atıştırmaya vakit bulunca atıştırıyoruz sırayla. Gaz sancısı olduğu geceler beynini matkapla delercesine gelen ağlama sesi ve gazını çıkarabilmek için sabaha kadar uyguladığın binbir yöntem. En ufak ateşlenmesinde doktora mı gitsek ikilemi, ya bir şeyi yoksa yine boşuna kan aldırmış olacağız endişesi. Kabız olduğu günler poposunun başında sabaha kadar bekleyip kakasını yaptığını gördüğün vakit milli takım gol atmışçasına sevinmen. Evin yarısından çoğunun artık onun eşyaları ile dolu olması ve eve eşya alırken kendi zevkine göre değil “ulan acaba bu sivri köşesi sorun olur mu?” Mantığına göre alman. Ayağında saatlerce sallamana rağmen uyumayan bebeğe doğrularak oğlum nolur uyu diye yalvarmak. Ama kucağına aldığında oluşan o his...
Ben oğlumu özledim herhalde ya ):
Ben oğlumu özledim herhalde ya ):