söylemezsem çatlarım xd

Konu sahibi son olarak 1047 gün önce görüldü

Aaa çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlık ve sıhhatle doğsun inşallah. Dikkat et önce kendine sonra bebişe. :meleek:

o kadar insanla dalga geçtim, 3 başlı ejderya doğurmayayım da gerisine şükürlerce şalskdjf
sağ ol çiçaam :Loln90:

Kim nerede online listesini Allahu Ekber dağlarının arasına gizleseydiniz böyle kolay olmuş........

Her seferinde gösterim metodunu istediğim gibi ayarlamakla uğraştığım o 5 saniyede ya gözümden bir şey kaçarsa? Duyarlı olalım lütfen.....

Bir gün ben de Hatem gibi karton bardakta yarısı içilmiş çayımı instagrama post olarak atıp 30 layk alıcam......

İnsan bana dua eder. Ben olmasam bilemeyecektin...
Allah sevdiğine kavuştursun ve atanman dileklerimle, bir de derslerin 4.00 olsun -4 olmasa bile 3.90 da olur- de. skljsklj

İnsan bana dua eder. Ben olmasam bilemeyecektin...
Allah sevdiğine kavuştursun ve atanman dileklerimle, bir de derslerin 4.00 olsun -4 olmasa bile 3.90 da olur- de. skljsklj

Kız en son vardı bi çucuk noldu ona ay hiç anlatmıyon Aişa ya, kuruduk seri dedikodu getir xd

Aradığınızda açmıyorsam görmedim falan değil, baya baya bilerek açmıyorum.
Anlayın diye geri dönüş dahi yapmıyorum.
Hâlâ “görmemişim ya şarjdaydı telefon” yalanına inanmak istiyor oluşunuz üzücü.....

Bi ara seninle araşsak da dedikodu yapsak keşke. :yEjOzy:

Başak hanım aramıza hoş geldiniz bizleri sevindirdiniz ne icersiniz hanfendi emrinize amadeyiz :-) insan eli boş gelir mi yaa seni Mastor a şikayet edecem :-)

Geri