söylemezsem çatlarım xd

Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
Hamilelik zor, Doğum sonrası zor. Bebişin inciğiydi cıncığıydı, kırkıydı, beziydi, mamasıydı, ıslak mendili idi Hızır idi yunus idi. Babalık daha zor. İşte bile sanki korku filmindeymişim gibi bebek ağlama sesleri duyuyorum. Eşimle en son 4 ay önce film izleyebildik. Yemek saati denen bir şey kalmadı artık, atıştırmaya vakit bulunca atıştırıyoruz sırayla. Gaz sancısı olduğu geceler beynini matkapla delercesine gelen ağlama sesi ve gazını çıkarabilmek için sabaha kadar uyguladığın binbir yöntem. En ufak ateşlenmesinde doktora mı gitsek ikilemi, ya bir şeyi yoksa yine boşuna kan aldırmış olacağız endişesi. Kabız olduğu günler poposunun başında sabaha kadar bekleyip kakasını yaptığını gördüğün vakit milli takım gol atmışçasına sevinmen. Evin yarısından çoğunun artık onun eşyaları ile dolu olması ve eve eşya alırken kendi zevkine göre değil “ulan acaba bu sivri köşesi sorun olur mu?” Mantığına göre alman. Ayağında saatlerce sallamana rağmen uyumayan bebeğe doğrularak oğlum nolur uyu diye yalvarmak. Ama kucağına aldığında oluşan o his...

Ben oğlumu özledim herhalde ya ):

Allah sağlıklı, uzun ömür nasip etsin Hatem
Tatlı yorgunluklar onlar
Hele sen bir de torun sahibi olunca gör. Babam torunlarına daha bir düşkün.

Maşallah skljsklj
Kız düzgün şeyler izle. Anne karnında hissediyormuş bebekler. Güzel ve entel şeyler izle, oku. :d

İzlediklerim kurtarmaz anası belli alfjskfjdj

Hamilelik zor, Doğum sonrası zor. Bebişin inciğiydi cıncığıydı, kırkıydı, beziydi, mamasıydı, ıslak mendili idi Hızır idi yunus idi. Babalık daha zor. İşte bile sanki korku filmindeymişim gibi bebek ağlama sesleri duyuyorum. Eşimle en son 4 ay önce film izleyebildik. Yemek saati denen bir şey kalmadı artık, atıştırmaya vakit bulunca atıştırıyoruz sırayla. Gaz sancısı olduğu geceler beynini matkapla delercesine gelen ağlama sesi ve gazını çıkarabilmek için sabaha kadar uyguladığın binbir yöntem. En ufak ateşlenmesinde doktora mı gitsek ikilemi, ya bir şeyi yoksa yine boşuna kan aldırmış olacağız endişesi. Kabız olduğu günler poposunun başında sabaha kadar bekleyip kakasını yaptığını gördüğün vakit milli takım gol atmışçasına sevinmen. Evin yarısından çoğunun artık onun eşyaları ile dolu olması ve eve eşya alırken kendi zevkine göre değil “ulan acaba bu sivri köşesi sorun olur mu?” Mantığına göre alman. Ayağında saatlerce sallamana rağmen uyumayan bebeğe doğrularak oğlum nolur uyu diye yalvarmak. Ama kucağına aldığında oluşan o his...

Ben oğlumu özledim herhalde ya ):

Duygulandırdın reis.... post olarak atsan yarım çay karton bardak fotoğrafından daha çok layk gelir.
Sahi o fotoğrafı neden 30 kişi laykladı ya?

Çikolata yerken kakao işçilerinin çalışma şartlarını düşünüp ağlamak ama yemeye devam etmek...
İşte bu hamilelik hormonlarımın nirvanasıydı :anla:

ulan bana goddoş diyene bak ya lan sen bu insanlarla nasıl muhatap olursun ya

sadfsadfsadfsdaf

İmzamdaki kuş görünmeyince gıybet vahiyi o kadar seri gelmiyor geliştirici bey....

http://oi67.tinypic.com/2rojinq.jpg
şunu
2rojinq.jpg
şöyle atsana imzana

Admin panelden yüklemeyi düşünemeyen geliştirici...
Düşündürücü...

Admin panelden yüklemeyi düşünemeyen geliştirici...
Düşündürücü...

Bana balık almıyor, tutmayı öğretiyor.....
Gelişimci ama çocuk gelişimci olmadığı için iletişimde sıkıntı yaşıyoruz, çözeceğiz Aişe....

Geri