Söyle bir bıyığım olmadı gitti

• Kullanıcı kök
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3944 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bıyıkları çıkmıyor sandımdı, yanlış geldim sanırım. :T:

Kızlar bıyık sevmiyor ne zaman onlar moda diye ortalıkta bunun lafını yapar o zaman herkes bırakır şimdilik moda kirli sakal..

ilk-bulu%C5%9Fmaya-b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1-gelen-k%C4%B1z_292099.jpg

guzel-ama-biyikli-kiz-169103.jpg

bazı bıyıkların altından dudağı bulana kadar kadın öpucukten sogur

İzin alabildin galiba bıyık için, hadi hayırlısı. :cici:
yok caktırma yavaş yavaş alıştırcam ;) haberi yok daha işte kanka kesmeyi unuttum felan diye girmcem daha sonra aa uzamış bayada yakıştı felan diyip konuyu kapatmayı düşünüyorum :cici:

potugal bıyıgı iyimiş.

yok caktırma yavaş yavaş alıştırcam ;) haberi yok daha işte kanka kesmeyi unuttum felan diye girmcem daha sonra aa uzamış bayada yakıştı felan diyip konuyu kapatmayı düşünüyorum :cici:
Hangisi izin vermiyordu bıyık bırakmana? Haber vermem lazım. Hayır bıyık cinneti diye gazetelere düşersin benide şahit yazarlar. :D

SAsaX 'cığım lütfen ortalığı karıştırmıyalım yukarda dedim ya aramızdaki rol paylaşımını bozmayalım diye :)

SAsaX 'cığım lütfen ortalığı karıştırmıyalım yukarda dedim ya aramızdaki rol paylaşımını bozmayalım diye :)

Est. Ne hadime ortalığı karıştırmak :) ben sadece Hüma arkadaşımızın sorusuna yanıt verdim o kadar :) :) :) neden böyle düşündün ki karıştırın ca çıkacak birseyler mi var Acaba :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri