Söyle bir bıyığım olmadı gitti

• Kullanıcı kök
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3944 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beyler izin verin adama bu devirde kızların bile bıyığı var yazıktır onunda olsun heveslenmiş. :T:

Ya illa açtırıcaksınız ağzımı. Adamda bıyık çıkmıyo, çıkıyoda çıkmıyo :D Hitler gibi oluyo o bıyık bırakınca. Yakışmıyo ben ondan başının etini yiyorum bıyık bırakınca.

Ya illa açtırıcaksınız ağzımı. Adamda bıyık çıkmıyo, çıkıyoda çıkmıyo :D Hitler gibi oluyo o bıyık bırakınca. Yakışmıyo ben ondan başının etini yiyorum bıyık bırakınca.

Belki kendine Hitleri örnek alıyor adam, olamaz mı? :D

Aramızda çok özel bir bağ var. Ben onun bıyık bıraktığı zamanı biliyorum görmesem hadi heves etmiş bırakmış diyeceğim ama yok olmaz olamaz bıyık felan bırakamaz son sözüm :D
Bana en son bırakacağım aaa kesmeyi unuttum diyeceğim diyordu, bilemem artık son söz kimin :D
Tamam shop ile bir resmine bıyık yapalım bari o kadar canı çekmiş gönlü olsun. :dusun:

Ben sonuna kadar arkasında yim :) :) :) bıyık birakmaktaa özgür :) birak kök benim icin bırak ilahimorluk icin birak Hüma için birak bunu da Kınalı yapincak icin bırak... birak kök bırak
Fazla gaz vermeyelim sonra şu şekil;
CR%206342281613_91f1f1ae12_b-cropped.jpg

buluruz demedi deme bak. :D

Hayır arkadaşım bırakamaz. Feyzbuktaki hayat arkadaşı ibaresini boşuna yapıştırmadım ben oraya. Bırakamaz dediysem bırakamaz. Yatarken vururum jileti üst dudağına.
Ben bu konunun sonu bıyık cinnetine gider demiştim. :T:
Şahit yazmayın sakin beni korkuyorum. :dyg:

Brezilyalıların bıyığa badem yağı sürünce belli süre havada kalabilirmişsin hissi uyandırıyor

Keser mi keser:) :) :) bunlar benden habersiz ilişkiyi baya ilerletmis baksana
Hayat arkadaşım diyor adam için daha ne olsun asdasas, siz kimsiniz diyor, ben ne dersem o olur diyor, anlayın diyor.
Bu şarkı benden ilahımorluk ve kök'e gelsin. :dyg:

[YOUTUBE]yBCJFwfSvsE[/YOUTUBE]

vay arkaşadaş memleket meselesi oldu bi taksimde yürüş yapılmadı ya 'Heves etmiş çocuk bıraksın işte. :D' yorum için tşk ederim ilahimorluk sanada tşk ederim ağzını açtırdığım için bu arada

Destekçinim. :D Gerekirse forumda imza kampanyası başlatalım asdasds.

benden hiçbişi esirgemeyen dostum güzel insan ve sürekli açan :) ilahimorluk 'a ilişkimizde bize sürekli sağ duyulu yaklaşımı ile tavsiyeler veren yeri geldi güzin ablamız yeri geldi kardeşimiz olan SAsaX benden desteğin esirgemeyen ve pala bıyık bırakmama neden olaçak arkadaşımız Hüma ;) teşşekkürü bir borç bilirim ama siz bittiniz göreçeksiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri