Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimki hepsini döver.
Hala kesmedin mi xdxd ahahahah
Yok, ne güldün :T:
Okuldaki bayan öğretmenler sakallı halini görmedikleri için çok şey kaçırıyolar. Ben bi insanı milletin içinde bu kadar överim, idare et. xd
hahahahahha aynen :icon_smile:Ben türk kızlarında hepsini gördüm.
hahahahahha aynen :icon_smile:
Bazen kızlara özenip bıyık bırakan erkekler bile var
pietà şimdi ben bırakırım ama ekipte uyumsufluk olur biz ekip olarak ilahimorluk SAsaX uyum içindeyiz iyi kötü çirkin misali kıllı kılsız göbekli :icon_smile: şimdi düzeni bozmak istemem ilahimoruluktan izin almam lazım rol kapmış gibi olurum sonra :cici:
ama tşk o senin güzel bakışın
hahhahahahhaaaa kıl tüy nediylemi bozcam dostluğumu SAsaX ve ilahimorluk 'la kıl tüy değil kolum bacağım söz konusu olsa yine bozmamArkadaşlığını kes ilahimorlukla? ajklhjkljkl
hahhahahahhaaaa kıl tüy nediylemi bozcam dostluğumu SAsaX ve ilahimorluk 'la kıl tüy değil kolum bacağım söz konusu olsa yine bozmamvuuu ne söz söledim ya :cici:
ilahimorluk ünv tanıştık SAsaX iş ve ev arkadaşlığı yaptım bi süreSiz nereden tanışıyosunuz .p
ilahimorluk ünv tanıştık SAsaX iş ve ev arkadaşlığı yaptım bi süre![]()
Benimki hepsini döver.
Amin tşk ederim.Arkadaş bulmak dahası dost bulmak zor ve dost olarak ilahimorluk ve SAsaX gibisi yokHıı eskiden beri arkadaşsınız yani -)
Allah ayırmasın .p