Söyle bir bıyığım olmadı gitti

• Kullanıcı kök
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3945 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden hiçbişi esirgemeyen dostum güzel insan ve sürekli açan :) ilahimorluk 'a ilişkimizde bize sürekli sağ duyulu yaklaşımı ile tavsiyeler veren yeri geldi güzin ablamız yeri geldi kardeşimiz olan SAsaX benden desteğin esirgemeyen ve pala bıyık bırakmama neden olaçak arkadaşımız Hüma ;) teşşekkürü bir borç bilirim ama siz bittiniz göreçeksiniz :)

Bittiniz derken ciddi ciddi pala bıyık bırakmaya karar verdin demek :) :) :)

AiWwDTu.jpg

Hüma aha biyikli kök.bundan baska biyigi olmaz olamaz :D

Evet bıyıklı halimde ivşa oldu ilahimorluk senin sayende ama Hüma erkenden uyardığın için tşk :) şimdi bide uzatsaydım aman allah yolun neresinden dönersek kardır hemen çıkan iki teli keseyim bari ;)

Evet bıyıklı halimde ivşa oldu ilahimorluk senin sayende ama Hüma erkenden uyardığın için tşk :) şimdi bide uzatsaydım aman allah yolun neresinden dönersek kardır hemen çıkan iki teli keseyim bari ;)
Boşa konuşmuşum ben. Tamam hadi bıyıksız kal. :p
Vatana millete ve foruma hayırlı olsun bıyıksız kök. : )

Hüma varya yeni fark ettim ben ya :D :D ben yakışmıyor diye okudum hem bu ilahimorluk yüzünden yakışmıyor kelimesini okadar çok sölediki sen yakışıyor demişsin ben ters anlamışım ya :( ama kesmedim ki :) artık hiç kesmem ben :D

IMG

Hüma varya yeni fark ettim ben ya :D :D ben yakışmıyor diye okudum hem bu ilahimorluk yüzünden yakışmıyor kelimesini okadar çok sölediki sen yakışıyor demişsin ben ters anlamışım ya :( ama kesmedim ki :) artık hiç kesmem ben :D

IMG

Yakışmış evet. Bir bayan gözü ile diyorum bak bunu. :p
Bırakacaksan bu tarz bırak ama. :kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri