Son Dakika | İmralı : Tüm gruplar silahlarını bırakmalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sanırım askerler atmış ve temizlenmeden, etkisi geçmeden mağaraya girilmiş. Zira mağarada metan doğal yollarla olmaz. Başta aileleri olmak üzere tüm memleketin başı sağolsun.

Sanırım askerler atmış ve temizlenmeden, etkisi geçmeden mağaraya girilmiş. Zira mağarada metan doğal yollarla olmaz. Başta aileleri olmak üzere tüm memleketin başı sağolsun.
askerler atmış? bilmediğimden soruyorum metan gazı atılabilen bir şey mi? bir silah modeli var mı böyle?
peki bu haber sana askerlerin attığını ve temizlenmeden etkisi geçmeden mağaraya girdiğini düşündürtüyor da neden teröristlerin tuzaklama yapma ihtimalini düşündürtmüyor?

Metan gazı doğal olarak oluşur. Pamukkale harabeleri içinde Tapınak dibinde var öyle girişi kapalı bir mağara. Sormuştum sebebini. Volkanik böle çünkü.

Askerlerin durumunu bilemem ama. 19 kişi etkilenmiş deniyor. Büyük bir Mağara olmalı.

askerler atmış? bilmediğimden soruyorum metan gazı atılabilen bir şey mi? bir silah modeli var mı böyle?
peki bu haber sana askerlerin attığını ve temizlenmeden etkisi geçmeden mağaraya girdiğini düşündürtüyor da neden teröristlerin tuzaklama yapma ihtimalini düşündürtmüyor?
Bunların ağzından hiçbir zaman PKK aleyhine bir söz duyamayacağını ne zaman öğreneceksin? Binlerce mesajını tarat, bir tane PKK aleyhine mesaj göremeyeceksin. Hükümet altında devlet suçlarlar. Bu sözde süreci de PKK baltalayacak ve bunlar yine devleti suçlayacak. Göreceksin, göreceksin.

Mağarada metan oluşumuna şahit olmadım. Hiç hava almayan içi organizma dolu bir yer olmalı ki bir ihtimal oluşsun. Silah kısmına emin değilim ama metan içerikli bir gazı olabilir diye düşündüm. Başka ihtimal gelmedi aklıma. PKK tuzaklamayı genelde mayın vs gibi şeylerle yapıyor. En fazla pusu kuruyor. Hiçbir resmi açıklamada tuzak yada saldırı olduğu söylemi yok. Olsa sanırım saklamazlardı. Şu an bir süreç varken saldırı yapma ihtimali de sıra dışı geliyor bana. Süreç bozulacak olsa analarım, fakat şu saate kadar hiçbir olumsuz söylem gelmedi.

Bu açılım çok erken patates oldu beyler. Metan patlar. Zehirlemez.

Devleti yöneten akıl akıl değilki.
Gerçi iktidar ve siyasetciler toplumun aynası ama genede suçu biz sadece iktidara atalım.

Son düzenleme:
Bu ve bunun gibilerinin yeri meclis değil sarı torbalar olmalıydı. ya da açıkta bırakacaksın cürümüş leşlerini kargalar akbabalar yesin.

şehit haberinden sonra yapılan bu paylaşıma bir sürü spor/futbol kulübü tepki göstermiş

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı olumsuz etki edecek her türlü davranışı cezalandırmazsan sonucu bu olur işte

Devletin düşmanını temsil edemezsin oradan buraya aracılık edemezsin bebek katili terörist başıyla görüşemezsin mektubunu sağda solda okuyamazsın pkk seviyorsan gideceksin ülkeden teröriste mecliste siyaset yaptıramazsın

akp Türkiyesi gerçekten yorucu ya insan düşünürken yoruluyo

Cuma gunu nereye birakiyorlar acaba silahları?
Dagdan indirip sehir merkezlerine mi ?

Toplum omurgasız olunca ne yaparsan yap alkışlanırsın. Hani ırmağına ölüyordunuz, bir taşına canınızı feda ediyordunuz, en büyük vatansever sizlerdiniz,......
Oysa yıllardır ve hala salak yerine konulduğunuzu göremiyorsunuz, omurga olmayınca böyle oluyor aksi taktirde ülkede çoktan yer yerinden oynamıştı ve tüm gerçekler itiraf edilmişti. Sizleri muhalif belediyelerin üzerine giderek oyalıyorlarki işlerine engel koymayın, olan bitenw kafa yormayın,...
Şimdi atış serbest, gösterin gücünücü omurgasızlar.

Geri