Son Dakika | İmralı : Tüm gruplar silahlarını bırakmalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu videoya ilk defa denk geldim ama videodaki bir benzerini burada da yazmıştım cevapları alamamıştım başka yerden vurmaya çalışmışlardı
yok yok gerçekten olmuyor
bilinçaltından gelen değersizlik sendromundan başka bir şey değil veya işlerine geliyor bilemiyorum

adamın cevabını dinleyeme gideyim bari...
@HosgeldinHarunAbi vermişti cevabı.
Çok eskilerden örnekler ile de değil...
Ya okumadınız görmediniz ya da cevaplar sizleri tatmin etmedi..

Taraflı falan değilim. Taraf olan sizsiniz. Birbirinize karşı tarafsınız. Fikirlerinize de değil doğrudan birbirinize karşı tarafsınız.

Bir tarafta beklenti Kargayı banlamam. Diğer tarafta beklenti Leviathanı banlamam. Kaşıyıp kaşıyıp düşürmeye çalışıyorsunuz. İlk banı attığımda da kaos büyüyecek.

Öyle ki iki kişi senle beraber üç kişi imalı yollardan bana bile “terörist” dedi konu başlığında. Gerizekalı değilim, anlıyorum imaları da niyetleri de.

Ama yer miyim? Yemem. Sizle başa çıkamıyorum kendimle de mi başa çıkamıyorum?

Bu konuda ben daha fazla müdahalede bulunmayacağım. @Lawyer , @Swat , @GüLARZU , @Özlem , @Divine Heart , @yoSun @L_ , @UzmaN , @OmerAti

Sizden ricam konuyu siz takip edin, ban, mesaj silme, konuyu kilitleme, konuyu açma. Sizde artık.

Ben bu konuda yokum.
Bana da yazmışsın da, sana kim terörist dedi? Konunun içinde kimseye itham yokken sen direkt olarak bu cümlenle daldın konuya. Bir ikincisi kim niye karga levitathan banlansın diye beklesin? Benim cevabımda hakaret, aşağılamaya dair ne var? Ben de sıkıldım artık bu muhabbetlerden. Ortada hiçbir sebep yokken ahlaktan dem vuran karga, ortaya atılan biz. Kimse kimsenin banlanmasını istemiyor. Ben buraya apoyla terör örgütüyle alakalı bişeyler yazacakken kim üzerine alınır, kim yine laf ebeliği yapıp hakaret eder, serhad uyarı atar diye 40 kere düşünmek zorunda değildim. Kürtlere edilen tek kelime yok, bütün olay örgüsü apo ve pkk üzerinden yürüyor. Ama ne yazarsak yazalım biz suçlu oluyoruz. Aç bak sildiğin mesajlara, kim neye hakaret etmiş?

Sevgili Arkadaşlar,
Konu malum şu an ülke gündeminde ilk sırada ve forumda da sıcak tartışmalara sebep olacaktır ancak konuşma dilimizi seçerken a görüşlü ya da b görüşlü fark etmeksizin biraz daha saygılı olalım.
Her bireyin düşünce dünyası, yaşadığı deneyimler ve sahip olduğu değerler ışığında şekillenir. Bu çeşitlilik, toplumumuzun zenginliğini ve dinamizmini yansıtır. Ancak, farklı düşüncelerin varlığına rağmen, karşılıklı anlayış ve saygıyı koruyamazsak, toplumsal çatışmalar ve ayrılıklar kaçınılmaz hale gelir.

Düşüncelerimizi ve duygularımızı ifade etmek, insan olarak sahip olduğumuz temel haklardan biridir. Ancak, bu hakkımızı kullanırken, başkalarına saygı göstermek ve onları incitmemek de aynı derecede önemlidir.

Hakaret ve tehdit olmadan düşüncelerimizi özgürce dile getirmek, forumun daha sağlıklı ve huzurlu olmasına katkı sağlar. Bu sayede, daha yapıcı diyaloglar kurabiliriz. Bir konuda görüşümüzü belirtirken, karşımızdaki kişinin de insan olduğunu unutmamalıyız. Hakaret ve tehdit içermeyen bir dil kullanmak, empati ve anlayışın anahtarıdır. Karşılıklı saygı çerçevesinde, fikirlerimizi daha etkili bir şekilde iletebilir ve başkalarının da aynı şekilde davranmasını teşvik edebiliriz.

Bu nedenle, düşüncelerimizi ifade ederken, nazik ve anlayışlı olalım. Başkalarının haklarına saygı göstermek, bizim de haklarımıza saygı gösterilmesini sağlar. Hep birlikte iletişimde saygıyı temel almalıyız.

Taraflı falan değilim. Taraf olan sizsiniz. Birbirinize karşı tarafsınız. Fikirlerinize de değil doğrudan birbirinize karşı tarafsınız.

Bir tarafta beklenti Kargayı banlamam. Diğer tarafta beklenti Leviathanı banlamam. Kaşıyıp kaşıyıp düşürmeye çalışıyorsunuz. İlk banı attığımda da kaos büyüyecek.

Öyle ki iki kişi senle beraber üç kişi imalı yollardan bana bile “terörist” dedi konu başlığında. Gerizekalı değilim, anlıyorum imaları da niyetleri de.

Ama yer miyim? Yemem. Sizle başa çıkamıyorum kendimle de mi başa çıkamıyorum?

Bu konuda ben daha fazla müdahalede bulunmayacağım. @Lawyer , @Swat , @GüLARZU , @Özlem , @Divine Heart , @yoSun @L_ , @UzmaN , @OmerAti

Sizden ricam konuyu siz takip edin, ban, mesaj silme, konuyu kilitleme, konuyu açma. Sizde artık.

Ben bu konuda yokum.
gitme, sorularım var.

pkk bir terör örgütü müdür? (tamam tamam banlama)

sorduğum soruların cevaplarını da atarsanız sevinirim bunu hha için demiyorum genel olarak herhangi bir üye için diyorum
başka bir yere çekilmeden sadece soru cevapları olacak şekilde ama çünkü ben hatırlamıyorum

Teşekkür ederim ama harun abiye dm atabilirsin şuan tam sırası...

Kendisinden özür dileyerek paylaşıyorum. Şimdiden özür dilerim @HosgeldinHarunAbi

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Ortak vatan konusunda een ufak bir problemim yok. Ama Türk değilim, Kürdüm.

Konu hakkında yorumum yok. Çünkü bu saatden sonra küfür ve hakaret yemek istemem ..

Konuya dair herhangi bir fikri olmayan yada yazmaya cesareti dahi olmayan bir takım insanların gelipte olumlu veye olumsuz farketmeksizin postlara tepkime ile karşılık vermesi kadar ucuz bir hareket yok
Varsa herhangi bir fikrin yaz kardesim şakşakçılık yapma zavallı gibi görünüyorsun buradan bakınca

Kendisinden özür dileyerek paylaşıyorum. Şimdiden özür dilerim @HosgeldinHarunAbi

Konu hakkında yorumum yok. Çünkü bu saatden sonra küfür ve hakaret yemek istemem ..

Al işte bak örnek, anlatmaya çalıştığımız şey. Kardeşim konuyu niye Kürtlere getiriyorsun? Niye serhatın kürdüm mesajını buraya örnekmiş gibi atıyorsun. Konuda kim Kürtlere ne yazdı, biriniz gösterin kafayı yiyeceğim

Al işte bak örnek, anlatmaya çalıştığımız şey. Kardeşim konuyu niye Kürtlere getiriyorsun? Niye serhatın kürdüm mesajını buraya örnekmiş gibi atıyorsun. Konuda kim Kürtlere ne yazdı, biriniz gösterin kafayı yiyeceğim
Normalde yazmayacaktım konuya Alp ama seninle siyaset konuşmayı severim . Çünkü sende bende bir zamanlar senin değiminle mağdur olduk. Hani laf vuruyorsunuz ya mağduru oynamayın vs diye .
Şimdi konu hakkında konuşalım.
PKK nın kuruluş tarihi 1984 Aponun yakalanma tarihi 1999 yıl 2025 .
Örgütün kurulusundan bu yana 40 yıl geçmiş ve Apo 25 yıldır örgütün başında değil. Tamam barış veya erdoğan gibi terörsuz türkiye herkesin istediği arzuladiği bir durum ancak şuan için sadece bir açıklama var.
Bugün Diyarbakır ve Van da açıklama alkışlarla karşılandı. O kayyum atanan van da bak doğu ve güneydoğu da alkışlarla karsılanan açıklama bugun bu forumda nefretle kin ile karsılanıyor. Ama bana sorarsan umudun varmı diye hayır umudum yok diyorum. Nedenine gelirsen çünkü PKK da kendi arasında dağıldı YPG PJAK gibi çünkü gerek dağ kadrosu gerekse üst kadro vs komple değişti . Dile kolay 25 yıldır örgütün başında APO yok. Bununla beraber acaba ne verildi neler vaat edildi. Önemli olan bunları çözüme kavuşturmak geçmiş dönemde Terörist ile pazarlık namettdir diyerek bugun aponun mektubunu tv lerde okutmak bana geçmiş dönemde istanbul beledıye başkanlığı secımını anımsattı.
Çünkü anayasayı değişmek için 400vekil şart genel af için 336 vekil şart . Her ne olursa olsun bugun her koşulda HDP nin desteğine ihtiyac var. Geçmiş dönemde yapılan müzakereler hüsran ile son bulunca bugun akp yoğurdu üfleyerek yiyor.
Bununla beraber bu süreç inşallah başarılı olur. Ama olmazsa şayet Dem partinin aldiği dirayet bence türk milletinin gözünden kaçmayacaktır. Nedenine gelince çünkü Dem parti yarın çıkar biz herseyımızle barısı istedik Öcalan çıktı açıkladı ama hükümet barısı sapote etti diyecek . Buda Dem partinin türkiye partisi olacaği ama buna engel olduklarını gösterecek .
Bence bu durumu iyi okumak lazım. Kendi açıklaması ve imzası var . Bununla beraber evet tarihi gün ancak bunun bugune denk gelmesi bence bazı pazarlıkların yapildiği manasına geliyor.: Çünkü bugun beyoğlu belediye baskanı gözaltına alındı ve akabinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan “bilirkişi” iddianamesi kabul edildi. Bunu iyi okumak lazım.
Ama dediğim gibi örgüt çok değişti çok dağıldı PJAK PKK Ypg gibi. Zor ama umudum yok ama bunuda iyi okumanı isterim inşALLAH silahlar bırakılır. Bu sadece terör için değil ekonomik anlamdada önemli dile kolay 300 milyar gibi bütçe terör için harcanmıs bunu sadece terör olarak düşünmeyelim.

Şimdi senin soruna geleyim . Sanırım sen yorumlari tam okumadın.

Kürtlerde birçok aile örgütçülere kahraman gözüyle bakarlar. Apoya lider gözüyle bakarlar.
Bu post yeterli. Hani zamanında HDP ye oy verenleri Terörist yaptıkları gibi şimdide kürtleri apo yu kahraman olarak gördüklerini söylüyorlar . Umarım anladın konuyu kürtlere getiren biz yada ben değilim alıntı yaptım postları okumadiğindan olabilirmi. Umarım Görmüşssün. Yoksa kafayı yemeye devam edebilirsin.

Ek olarak : Konu Dışı ilk defa yazarken yoruldum.

Uzun uzun yazıp,sonra sildiğim nadir konulardan.
Amerika planları,ülkeyi yok etme işbirliklerini bir kenara bırakalım da;
s-aca96b70df4706d78f9db656450eac7ffd8317ab.jpg
Bu insana ve bunun gibi binlerce şehit babasına/annesine bunu hak mı gördünüz?
Bu adamların diyeti kandır,kana karşı kan.Terörün savunulacak hiçbir yanı olmaz/olamaz/olmamalı arkadaşlar.

hdp var olduğu sürece seni başkan yapmayacağız diyenler
bugün sayın cumhurbaşkanıM sayın devlet bahçeli diyolar
ne olduysa ekepenin mhpnin faşistliği bir anda son buldu

biz burada yazarken herhangi bir etnik kökenden bahsetmiyoruz
pkk içinde ingiliz alman fransız her şey olabilir
kürtler pkk ağzıyla konuştukça konuya kürt sorunu diye bakılır

vanda diyarbakırda neyi alkışlamışlar
Türkiye pkkdan kurtuldu diye mi alkışlıyorlar
yoksa pkk için siyaset yolu açılıyo diye mi alkışlıyolar
ülkücülerin mafyatik adamlarını övüp yere göğe sığdıramamaları gibi
kürtlerin de apo sevgisi savunuculuğu var

bugün dem parti yaptığı pkk savunuculuğuyla siyasete girmesine yardımcı olsa
yarın da hüdapar hizbullahın siyasete girmesini isteyecek bunun da yolunu açmış olacaklar
bunların varlığı beni rahatsız ediyo
terör örgütüyle ilişiği olan onun ağzından konuşan onu savunan herkesin partisini kapatıp hapse atsan bugün bunlar konuşulmaz

adamlar marsa şehir kurmayı hayal ederken biz yarın ekmek alabilcez mi diye düşünüyoruz
memelekette o kadar sorun varken uğraştığımız şeylere bak
ülkücüsünden pkkcısından hizbullahçısından siyasal islamcısından bıktım
hepinizden nefret ediyorum

chp ve amerika da apoya destek veriyo
trump gözü buraya dikti

Geri